Supervoordelige financiering

"Elk nadeel heb zijn voordeel", luidt een gevleugelde uitspraak van Johan Cruijff, u allen welbekend. En die boutade is zeker van toepassing op de lage intrestvoeten die nu al enige tijd gelden. Want ja, de spaarboekjes mogen dan al niets meer opbrengen, het geld is anderzijds ook heel goedkoop om te lenen. Bij Princess Keukens zien ze hiervan de opportuniteiten in, hetgeen nu heeft geleid tot het introduceren van een supervoordelige financiering bij de aankoop van een nieuwe keuken.

Toonzaalkeuken te koop aan € 4.990,00 (incl. BTW en vakkundige plaatsing). Voor de prijs van € 144,60/maand gedurende 36 maanden betaalt men maar een intrestbedrag van € 215,60 over de hele periode

Zaakvoerder Denis Thijs: «Ons cliënteel heeft altijd "boter bij de vis" betaald, dus de volledige verschuldigde som bij de oplevering van een nieuwe keuken. Maar wij vinden dat niet langer een logische gang van zaken bij de aankoop van een keuken met een heel lange levensduur. Daarom introduceren wij een financiering met een supervoordelige intrestvoet van amper 2,8% bij aankoop van een keuken voor een bedrag tot € 30.000. Hoeft het gezegd, dit biedt opportuniteiten voor al onze nieuwe klanten».

Inderdaad, je zou wel gek zijn om je beleggingsportefeuille te plunderen om de som van je keukenaankoop volledig te betalen, als er de mogelijkheid is om gespreid te betalen voor een duurzaam product tegen een supervoordelig tarief? Het geeft de klant bovendien de kans om zijn nieuwe keuken van een aantal extraatjes te voorzien, die anders buiten het beschikbare budget zouden vallen.

Zaakvoerder Denis Thijs: «Door de klant deze faciliteit te bieden kan hij - zonder zijn budget uit evenwicht te brengen - met een gerust hart opteren voor bijvoorbeeld een keramieken blad, voor apparatuur met meer opties en mogelijkheden, voor meer flashy fronten dan normaal gedacht. Het voordeel wordt bovendien nog groter dankzij het uitsluiten van toekomstige prijsverhogingen».

Zaakvoerder Denis Thijs: «Voor een goed begrip geven wij u een concreet voorbeeld. De toonzaalkeuken op bijgaande foto kost € 5.000. Welnu, u kan deze keuken kopen tegen een intrestbedrag van nog geen € 6/maand, gedurende 36 maanden. Met zulke lage intrest ga je je spaarrekening toch niet aanspreken als je de keuken kunt betalen tegen een minimale intrest, gespreid over 36 maanden?»

Princess Keukens biedt al 36 jaar een "prijs/kwaliTIJD-verhouding" als de absoluut "Beste Koop" op de keukenmarkt. Vandaag doet het bedrijf hier nog eens de voordeligste financiering bovenop. Dit moet zelfs die laatste twijfelaars over de brug halen, toch?