Black & White: Partners in perfectie

Nu in Ferguson (VS) de raciale verhoudingen op de spits worden gedreven, bewijst Princess Keukens dat het nochtans ook anders kan, dat zwart en wit toch in perfecte harmonie kunnen samengaan, als het evenwicht maar wordt gerespecteerd.

Een voorbeeld van zulke perfecte harmonie is het nieuwe keukenontwerp Black & White, zie foto. Een moderne greeploze keuken met een subtiel lijnenspel: bij de onderkasten lopen de lijnen horizontaal en bij de kolomkasten verticaal. Een harmonieuze verstrengeling. De interieurontwerpers van Princess Keukens hebben ook het juiste evenwicht gevonden tussen zwarte en witte fronten, zodat het geheel ook bijzonder expressief en dynamisch oogt. Hoeft het gezegd, de LED-spotjes krijgen in deze zwart/wit-combinatie ook vrij spel, wat de sfeer natuurlijk ten goede komt.

Black & White in perfecte harmonie, partners in perfectie...

Alweer een voorbeeld van een "feel good-keuken" waarin het goed vertoeven is, en waarin kokkerellen altijd weer uitgroeit tot een aangename bezigheid. Om zulk concept aan te bieden en tot in de puntjes te realiseren, zijn uiteraard know-how en ervaring vereist. En dat heeft Princess Keukens allemaal in huis, omdat zijn binnenhuisarchitecten erop gefocust zijn om zich in te leven in de wensen en behoeften van de klant. En die wensen vervolgens te vertalen naar ontwerpen die een afspiegeling zijn van de levensstijl van de familie. Het resultaat is telkens weer een keukenontwerp dat steevast aan uw intiem leefgevoel beantwoordt. Een ‘Umfeld’ dat u op het lijf is geschreven en u een blijvend “goed gevoel” verschaft...

Kom deze keukens eens van dichtbij aanvoelen in de showroom te Zutendaal. U vindt er een uitgebreid palet aan keukenstijlen: van landelijk, over futuristisch tot "zwevende" ontwerpen. Princess Keukens blijft ons verbazen… én inspireren. Elke dag opnieuw.