Exclusief maatwerk voor keukens

Exclusief maatwerk met oog voor detail. De veeleisende klanten van Princess Keukens verwachten van ons niet minder dan de perfecte keuken. Wij leggen de lat voor uw keuken bijzonder hoog, zowel op vlak van functionaliteit, technische opbouw als design. Dezelfde zin voor perfectionisme leggen we aan de dag voor elk (her)inrichtingsproject in uw badkamer, leefruimte, slaapkamer, dressing, zolderruimte, thuiskantoor,...

Exclusief maatwerk voor keukens

De wortels van Princess Keukens gaan terug tot in het begin van de jaren ‘70. Oprichter Denis Thijs zette Princess Keukens in Limburg en daarbuiten stevig op de kaart als dé keukenspecialist voor hoogkwalitatief en exclusief maatwerk.

Eigen interieurarchitecten en plaatsingsteams

Stichter Denis Thijs zocht op binnen- en buitenlandse beurzen voortdurend naar nieuwigheden om zijn klanten nog beter van dienst te zijn. Daarnaast rekende hij op de creativiteit van zijn interieurarchitecten én de gedrevenheid van eigen plaatsingsteams.

Innovatieve oplossingen, beste materialen

De huidige zaakvoerder Kenan Kargin bouwt verder op dezelfde basis. Ook hij inspireert en coacht zijn team voor innovatieve oplossingen, het gebruik van de beste materialen, verrassende keukenarchitectuur én een vakkundige plaatsing. Een keuken die u koopt bij Princess Keukens, is uniek.

Complete (her)inrichtingsprojecten

Nog meer dan vroeger gaat de aandacht niet alleen naar keukens. Op veelvuldig verzoek van de klanten realiseert Princess Keukens complete (her)inrichtingsprojecten. Enkele staaltjes van onze creativiteit en kunde vindt u in de rubriek ‘ Homes of Princess’.

Ook bij het (her)inrichten van een complete badkamer, leefruimte, thuiskantoor, zolder, dressing,... zetten we onze expertise, gedrevenheid en ervaring maximaal in.

Wij vormen uw enige aanspreekpunt voor het volledige interieurproject, vanaf de eventuele afbraak tot en met de afwerking van het laatste detail. Zo beschikken wij ook over een eigen dienst naverkoop.

Ons exclusief maatwerk voor keukens ontdekken? Maak uw afspraak of kom vrijblijvend langs in onze showroom.Meer info? Contacteer ons