Een complete make-over voor uw badkamer

Is uw verouderde badkamer dringend aan vervanging toe? Droomt u van een exclusieve badkamer op maat met alle mogelijke luxe? Vertrouw de volledige opdracht toe aan Princess Keukens. Wij ontwerpen de badkamer van uw dromen én staan van A tot Z in voor de volledige realisatie.

De badkamer van uw dromen

De samenwerking begint uiteraard met het ontwerpen van uw nieuwe badkamer. Onze interieurarchitecten nemen daarbij alle tijd om te luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Deze vertalen we vervolgens in een verrassend ontwerp.

Zo voegen we aan uw ideeën onze knowhow en ervaring toe. Een exclusieve badkamer moet niet alleen mooi ogen, maar ook functioneel aan uw hoge verwachtingen voldoen. Wij kiezen nooit voor de gemakkelijke oplossingen, maar gaan resoluut voor een exclusief en slim design.

Renovatie badkamer van A tot Z

Het vervangen van een bestaande badkamer vraagt heel wat coördinatiewerk. Zo moet de oude badkamer verdwijnen, de waterleidingen en de elektriciteit moet worden verplaatst voor het nieuwe ontwerp, nieuwe vloeren en muurtegels moeten worden geplaatst, er zijn gyprocwerken nodig om de maatmeubels te installeren, de nieuwe sanitaire toestellen moeten worden geïnstalleerd en aangesloten,….

Princess Keukens neemt al deze facetten voor zijn rekening bij het vervangen en plaatsen van uw nieuwe badkamer. Waar nodig schakelen we onder onze coördinatie vertrouwde onderaannemers in. Het plaatsen van de badkamermeubels en alle sanitaire toestellen wordt gedaan door onze eigen vakmensen.

Bekijk in de rubriek Princess of Homes enkele van onze realisaties.

Meer weten over onze eindeloze mogelijkheden voor badkamers? Kom vrijblijvend langs tijdens de openingsuren of maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten.Meer info? Contacteer ons