Droomt u van een exclusieve landelijke keuken of een cottage keuken?

Een landelijke keuken of een cottage keuken onderscheidt zich door de gezellige en warme uitstraling. Elk detail moet kloppen om de beoogde sfeer te bereiken. In een landelijke keuken van Princess Keukens voelt u zich meteen thuis. Het is de plaats waar u ’s avonds na een drukke dag op het werk volledig tot rust komt, samen met uw gezin.

Landelijke keuken op maat uitgetekend

Onze interieurarchitecten werken een exclusieve landelijke keuken of een cottage keuken uit die perfect in uw landelijke woning past. Deze authentieke sfeer combineren we met maximale functionaliteit en de modernste kwaliteitstoestellen. U mag rekenen op een verrassend ontwerp waarin al onze knowhow en expertise vervat zit. We schaven ons ontwerp bij totdat alles voor u perfect zit.

Uw landelijke keuken sluit aan bij uw interieur

Uiteraard garanderen we dat uw landelijke keuken perfect past in het interieur van uw woning. Daarom geven we in ons ontwerp ook advies voor alle overige interieurelementen in uw keuken: van de vloer tot en met de verlichting. We denken werkelijk aan alles.

Totaalservice van A tot Z

Ook voor het uitbreken van uw bestaande keuken en het eventuele aanpassen van elektriciteit, verlichting, vloer,… kunt op ons rekenen. Eerst komt onze meestergast langs om alles op te meten. Vervolgens staan onze eigen plaatsingsteams garant voor een vakkundige plaatsing en perfecte afwerking. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor uw landelijke keuken.

Enkele voorbeelden van onze landelijke keukens bekijken? Kom tijdens de openingsuren gerust langs in onze showroom. Ook voor u een exclusieve landelijke of cottage keuken uittekenen? Maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten.Meer info? Contacteer ons