Wij volgen de technologische evoluties op de voet

De keukenwereld staat nooit stil. Op elk moment komen er nieuwe keukentoestellen op de markt die een meerwaarde voor uw droomkeuken betekenen. Princess Keuken houdt de laatste evoluties nauwgezet in het oog en evalueert elke nieuwigheid. Kritisch stellen we telkens de vraag of dit een meerwaarde biedt voor onze klanten.

Als toonaangevende keukenspecialist is Princess Keukens het aan zijn stand verplicht om de laatste nieuwe evoluties op te volgen. Nieuwe ideeën, nieuwe materialen, nieuwe hightechtoestellen,…. Niets ontsnapt aan onze aandacht.

Hieronder geven we enkele voorbeelden van vooruitstrevende inbouwtoestellen en technologische innovaties die wij aanbieden aan onze klanten:

  • We bouwen een inklapbare elektrische allessnijder in de lade in.
  • We voorzien een telescopische containerlade met een elektriciteitsaansluiting voor uw elektrische keukenknechten.
  • We voorzien een achterwand in houtdecor met een handige hakenstang. Zo hebt u al uw ‘keukenknechten’ altijd binnen handbereik.
  • We creëren een strak vormgegeven nisreling met kruidenbaar en aflegbord voor keukenbenodigdheden
  • We integreren een kabelloze geluidsinstallatie in uw keukenkasten of televisie in uw keukenasten. Zelfs een onzichtbare televisie achter een spiegel behoort tot de opties.

De laatste nieuwe technologische mogelijkheden voor uw droomkeuken met eigen ogen ontdekken? Kom vrijblijvend langs tijdens de openingsuren of maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten. Meer info? Contacteer ons