Dé pionier voor zwevende keukens

Princess Keukens is in België dé pionier voor zwevende keukens. Wij volgen de keukentrends niet, maar maken ze. Onze zwevende keukens worden veel gekopieerd, maar nooit geëvenaard.

Een optisch en technisch kunstwerk

Een zwevende keuken is een optisch kunstwerk. Wanneer u voor het eerst een zwevende keuken van Princess Keukens ziet, gelooft u amper uw ogen. Bij Princess Keukens wordt het werkelijkheid.

De kasten steunen niet op de grond, maar lijken achteloos te zweven. Niets is minder waar! Om een zwevende keuken te realiseren, is er heel wat techniek nodig. Een zwevende keuken van Princess Keukens bevat onzichtbaar sterke structuren zodat uw keukenkasten – ook bij aanhoudende zware belasting – perfect blijven hangen.

Elke zwevende keuken is maatwerk

Ook voor onze zwevende keukens werken wij niet met standaardoplossingen. Geen twee van onze zwevende keukens zijn identiek. Onze eigen interieurarchitecten zoeken de juiste combinatie van techniek, design en functionaliteit. Deze unieke cocktail zorgt voor een exclusieve zwevende keuken die uw volledige woning een meerwaarde geeft.

Totaalrealisatie zwevende keukens

Naast het ontwerp geldt ook voor de realisatie onze totaalservice. Deze service gaat veel verder dan het vakkundig plaatsen van uw nieuwe zwevende keuken. Zo nemen we ook alle bijhorende technische nevenopdrachten graag voor onze rekening. Vloer, verlichting, elektriciteit, schilderwerken, gyproc,…

U hoeft zich om niets te bekommeren. Binnen een minimaal tijdsbestek kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe zwevende keuken.

Enkele voorbeelden van onze zwevende keukens ontdekken? Kom tijdens de openingsuren gerust langs in onze showroom. Ook voor u een exclusieve zwevende keuken uittekenen? Maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten. Meer info? Contacteer ons