Onze keukenkasten? Geen standaardoplossingen, altijd maatwerk

Ook voor onze keukenkasten gaan onze interieurarchitecten enkele stapjes verder dan de voor de hand liggende standaardoplossingen. Met het oog op optimaal gebruiksgemak en maximale handige opbergruimte, combineren we voor de keukenkasten meestal verschillende functionele mogelijkheden.

Onze kasten hebben een dikkere rug dan wat standaard voorzien wordt. Voor de binnenzijde van de kast krijgt u bovendien de vrije keuze uit verschillende kleuren. U wordt dus niet gedwongen tot de vaste standaardkleur wit.

Enkele aandachtspunten voor onze keukenkasten

  • Voor zwevende keukengedeeltes besteden we bijzonder veel aandacht aan een fraaie vormgeving van de poten.
  • Hangkasten met vouwdeuren maken het mogelijk om met open kastdeuren te werken in uw keuken.
  • We voorzien uw kolomkast naar wens met verschillende uittrekbare containerladen en binnenladen. Handiger kan niet!
  • We creëren decoratieve wandkastjes mooi in verstek. De binnenzijdes geven we een aansprekende donkere kleur. Zo creëren we een mooi plekje om leuke hebbedingetjes te laten opvallen.
  • We voorzien uw keuken van een stevige voorraadkast met links een uittrekelement dat in één vlotte beweging naar buiten komt. Rechts adviseren we apart uittrekbare leggers die we volledig uitvoeren in glas en edelstaal.
  • We voorzien een praktische voorraadkast met vier telescopische voorraadladen. Daarboven liggen glasleggers om de hoog geplaatste voorraad in een oogwenk te zien.

De mogelijkheden voor onze keukenkasten met eigen ogen ontdekken? Kom vrijblijvend langs tijdens de openingsuren of maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten.Meer info? Contacteer ons