Met onze specials maken we extra het verschil

Het exclusieve design in de gewenste keukenstijl, de talrijke slimme oplossingen voor maximaal gebruiksgemak, de ruime aandacht voor ergonomie, de vakkundige afwerking, de kwaliteitsvolle materialen,… Aanvullend op deze troeven verrijken we uw keukenontwerp graag met enkele bijzondere ‘specials’. Deze maken uw keuken helemaal af.

Hieronder stellen we enkele van onze ‘specials’ voor:

  • Hoekafwerking met glaslaminaat … zonder zwart randje. Bij ons krijgt u laminaat zonder zwart lijntje. Echt laminaat met glaslaminaat in verstek in de hoek. Daar leggen wij standaard de lat. HPL versus CPL. Echt laminaat met een superhoge kwaliteit.
  • Dampkappen die we inbouwen in het werkblad. Na het afzuigen verdwijnen ze terug onzichtbaar in het blad.
  • We werken plafonddampkappen esthetisch volledig weg.
  • Met onze combisteamer/steamer van Neff of De Dietrich evenaart u als hobbykoks probleemloos de resultaten van een professionele kok. We hebben zelfs een combi/steamer met microgolf in ons gamma.
  • Wij bieden een breed gamma van spoelbakken van de merken Franke, Eisinger en Blanco, te combineren met het waterstation Cubic 600 (winnaar Red Dot Award BRD). Verder hebben we spoelbakken van Systemkeram in Westerwaldklei of spoelbakken van Philip Starck volgens de gastronormschalen van uw stoomoven.
  • Kies voor een vaatwasser met beperkt waterverbruik, tot slechts 6 liter per cyclus. Voor maximale ergonomie kunnen we vaatwassers op hoogte inlaadbaar maken.

Meer weten over onze ‘specials’? Kom vrijblijvend langs tijdens de openingsuren of maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten. Meer info? Contacteer ons