Ontdek de kracht en uitstraling van onze projectkeukens

Onze interieurarchitecten gingen maar al te graag de uitdaging aan: een betaalbare projectkeuken uitwerken die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en toch een exclusieve uitstraling heeft. Inmiddels kozen al talrijke projectontwikkelaars voor onze unieke creaties. Een projectkeuken van Princess Keukens vormt een extra verkoopstroef voor uw project, zeker in Limburg waar we de afgelopen dertig jaar een grote naamsbekendheid en stevige reputatie opbouwden.

Talrijke eisen voor uw projectkeuken

Een projectkeuken moet voor een appartement aan talrijke eisen voldoen. Vaak is de beschikbare ruimte niet zo groot, waardoor een slim functioneel ontwerp maximale opbergruimte moet garanderen. Daarom voorzien wij ook voor elke projectkeuken exclusief maatwerk.

Slim ontworpen projectkeukens

Onze interieurarchitecten combineren de functionele ontwerpen met een strak en stijlvol design. Vaak zit het in de eenvoud. Hiervoor verwijzen we als voorbeeld graag naar onze populaire projectkeuken ALPHA. De handgrepen zijn vakkundig ingefreesd aan de achterzijde van de deurtjes, wat ze onzichtbaar maakt. De grepen blijven volledig krasvrij dankzij het metaal of geborsteld chroom. De greeplijsten bestaan uit hetzelfde materiaal als de fronten en de deuren.

Innerlijke schoonheid van onze projectkeukens

En wat dacht u van de innerlijke schoonheid van deze projectkeuken? De uittrekladen en gewone laden zijn niet uitgevoerd in klassiek wit, maar in antracietkleur. Het maakt de binnenzijde van deze projectkeuken speciaal, chique en zelfs een beetje … sexy.

Functionaliteit van onze projectkeukens

Niet alleen het oog wil wat, onze projectkeukens blinken ook uit in functionaliteit. Zo voorzien we de deuren van sluitingsvertragers en glijden de laden vlot en geruisloos dicht. Onze projectkeuken ALPHA past als gegoten in elk hedendaags appartement.

Enkele voorbeelden van onze projectkeukens ontdekken? Kom tijdens de openingsuren gerust langs in onze showroom.Meer info? Contacteer ons