Bora Classic koppelt high tech aan gebruiksgemak

Onlangs werd - onder grote persbelangstelling - in Duitsland de nieuwste innovatie inzake dampafzuigers aan pers en publiek voorgesteld. Het BORA-gamma (Basic of Classic) is revolutionair in elk opzicht. Op onderstaande video maakt u kennis met de BORA CLASSIC, een vernuftig staaltje technologie, dat effeciëntie koppelt aan een smaakvol, tijdloos design. Voorzien van een slimme "touch-bediening" koppelt de Bora Classic hightech aan gebruiksgemak.

Een ver-van-uw-bed-show? Toch niet. Zoals het een trendsetter betaamt, heeft de gekende keukenontwerper Princess Keukens in Zutendaal, deze innovatieve dampafzuigers (Basic en Classic) reeds in huis, zodat u zelf een demonstratie kan bijwonen om u te vergewissen van het vernuft en het gebruiksgemak van het Bora-gamma. Princess roept niet zomaar wat van de daken, men voegt hier de daad bij het woord.

Waar staat de Bora voor? In tegenstelling tot andere dampafzuigers, is de Bora direct geïntegreerd in of aan de kookplaat, aldus wordt de damp hier direct aan de bron afgezogen, heel performant en geruisloos. Zo heeft u geen last van kookdampen en is de lucht altijd "geur- en dampvrij" in uw keuken.

Het apparaat laat zich ook makkelijk en snel inbouwen. Handige Harry's zullen ook meteen opmerken dat deze ingebouwde afzuiger extra plafondconstructies overbodig maakt en dus uitermate geschikt is voor gebruik in loftappartementen of plaatsen waar het plaatsen van een dampafzuiger technische hoogstandjes vereist.

Bora classic

Elke interieurliefhebber met een duidelijke visie van kwaliteit, design en technologie, zit met de Bora Classic als gegoten. Net als de Bora Basic, is ook deze BORA CLASSIC momenteel in werking te zien in de toonzaal van Princess Keukens te Zutendaal. Voel u vrij eens langs te lopen voor een vrijblijvende demonstratie.

Voor meer informatie omtrent technische gegevens en richtprijzen verwijzen we naar een medewerker van Princess Keukens.