BORA, EEN NIEUWE WIND IN UW KEUKEN...

Beste lezers en keukenliefhebbers, met de lente in zicht is het hoog tijd om een nieuwe wind door uw keuken te laten waaien. Een frisse wind zonder vervelende kookluchtjes welteverstaan. Anders gezegd: wordt het niet tijd om de nieuwe 'kookplaatafzuigers' van BORA te ontdekken, deze quasi onzichtbare kookveldafzuiging, die stijlvol is geïntegreerd in uw kookplaat? Een wonder van technisch vernuft en binnen de kortste keren de absolute lieveling van elke keukenprinses, want de afzuiging werkt zoals ze belooft: geruisloos en efficiënt.

BORA EXPERIENCE CENTER

Waar kan u die afzuiging vanaf uw kookplaat dan wel ontdekken? Bij Princess Keukens uiteraard. Deze trendsetter in nieuwe keukentechnologie richtte zijn showroom in als een 'Bora Experience Center', een plek waar al u deze innovatieve afzuigers in werking kan zien. De belangrijkste types zijn present en actief, en er is steeds een adviseur in de buurt die u met kennis van zake informeert en u helpt inschatten welk type kookplaatafzuiging het meest is aangewezen voor u.

BORA, EEN APART CONCEPT

Wat is er feitelijk zo speciaal aan die Bora-apparaten? Welnu, in tegenstelling tot andere dampafzuigers, is de Bora direct geïntegreerd in de kookplaat. Hierdoor worden de kookdampen direct aan de bron ingezogen, dankzij een krachtige en toch geruisloze werking. Met een Bora-afzuiging heeft u niet langer last van kookdampen en vetgeuren en is de lucht in huis altijd "dampvrij" . Ook heeft u visueel geen hinder meer van een lompe dampkap aan uw plafond. Met een Bora toont uw keuken dus meteen open en ruimtelijk.

DUURZAAM EN KWALITATIEF

Handige Harry's zullen ook meteen opmerken dat deze ingebouwde afzuiger extra plafondconstructies overbodig maakt en dus uitermate geschikt is voor gebruik in loftappartementen of plaatsen waar het plaatsen van een dampafzuiger technische hoogstandjes vereist. En wat omtrent kwaliteit? Duitse Gründlichkeit in minimalistisch design. Less is more... Alles wat eruit ziet als roestvrij staal, is ook roestvrij staal. Voorzien van een slimme ‘touch-bediening’ koppelt de Bora hightech aan gebruiksgemak. Voor de poetser van dienst: de Bora heeft een enorm reinigingscomfort, het apparaat laat zich snel en eenvoudig kuisen.

EEN 'BOTTOM TO TOP-GAMMA'

Princess Keukens, de keukenspecialist die jaren geleden de Bora heeft geïntroduceerd op onze keukenmarkt, biedt in zijn showrooms het hele gamma aan van Bora's kookplaatafzuiging, alles van 'basic' tot 'neusje van de zalm': BORA Professional 2.0, BORA Classic 2.0, BORA Classic 1.0, BORA Basic en BORA Pure. Deze kookplaten met geïntegreerde afzuiging hebben een stille keukenrevolutie ontketend en aan keukenontwerpers oneindig nieuwe designmogelijkheden geboden. U begrijpt straks waarom, als u in de showroom van Princess Keukens zelf aan het roer staat van een Bora. Een genot om zien, een plezier om mee te te koken. Waar wacht u nog op?

Bora Professional 2.0, het neusje van de zalm in kookplaatafzuiging.

All in black, de Bora Professional. Ook qua design een absolute kampioen.

De Bora Pure, een ronde variant met dezelfde hoge performantie.

Een keukencreatie van Princess Keuken. De Bora Professional vervangt de klassieke dampkap, waardoor een clean en ruimtelijk design mogelijk is.