Carrefour Market Shopping Diepenbeek en Princess, partners in creatief koken...

Elke dag vragen ontelbare mensen zich af wat ze vandaag weer zullen koken. Jazeker, er zijn elfendertig kookprogramma's op TV, maar die staan dikwijls te ver af van hetgeen haalbaar en wenselijk is in een dagelijkse thuiskeuken.

Dat bracht René Willems, zaakvoerder van Carrefour Market Shopping Diepenbeek, op het idee om zijn klanten elke dag opnieuw te inspireren in zijn winkel middels KOOKDEMO'S, met alle ingrediënten meteen in handbereik en meestal in promotie op de koop toe.

Om dit praktisch te realiseren, zocht hij contact met Moke, een TVL-kok, die niet alleen kan koken, maar die ook voldoende showgehalte tentoon spreidt om de aandacht van de winkelende klant te trekken.

Tevens diende er uiteraard een moderne keuken te worden geïnstalleerd, waarin op een communicatieve manier kan worden gekookt, en die voorzien is van hulpmiddelen die in een moderne huiskeuken aan de orde zijn.

Zo kwam René Willems als vanzelf terecht bij Princess Keukens, toonaangevende keukenbouwer uit Zutendaal.

Na een bezoek ter plaatse en wat vruchtbaar overleg, waren beide partijen meteen overtuigd dat er een nieuwe succesformule in de maak was, namelijk de klant al kokenderwijs tonen wat er allemaal mogelijk is met de ingrediënten die rondom zomaar voor het grijpen liggen.

Tijdens de kookdemo's krijgen de klanten niet alleen inspiratie omtrent eenvoudige en snel bereidbare gerechten, ook allerlei praktische tips en technieken passeren de revue. Bijvoorbeeld hoe de klant met een eenvoudig stukje vlees, bereid in het juiste toestel, een verrassend lekker schoteltje kan klaarmaken.

Princess Keukens installeerde daartoe een combi-steamer of variosteam en een combi-micro, van het merk NEFF, het merk dat onlangs uitpakte met een totaal vernieuwd assortiment ovens en combi-toestellen.

Chefkok Moke is niet alleen héél enthousiast over de eerder genoemde apparaten, ook de koelkast met "softclose" en 0°-zone én de bigsize inductiekookplaat genieten voluit zijn waardering en maken het showkoken tot een feest.

Dat is nodig, want dagelijks gaan er tot 500 hapjes voor de klanten over de 'toog'.

Princess Keukens feliciteert René Willems van harte voor het succesvolle initiatief dat hoge ogen gooit en bijzonder goed in de smaak valt van het cliënteel van Carrefour Market Shopping Diepenbeek.

Waarmee nog maar eens wordt bewezen dat "out of the box-denken" en nieuwe inspirerende formules, in samenwerking met de juiste partners, een extra meerwaarde kan opleveren voor klant en ondernemer.

Kortom, koken wordt herleven én beleven bij Carrefour Market Shopping Diepenbeek, in samenwerking met Princess Keukens.