De Full Option-keuken die in elk opzicht overdondert

Hoeft het gezegd, een keuken kopen impliceert een belangrijke investering voor elke bouwer of verbouwer. U heeft als bouwheer dus alle reden om niet over één nacht ijs te gaan en u zeker niet te laten leiden door gladde verkoopspraatjes van een hardseller die u niet buiten laat vooraleer de bon is getekend. Of door een keukenbouwer die barnum-reclame voert voor zwarte (of zijn het bruine?) randjes, goed wetende dat u zo eigenijk een kat in een zak koopt. Ja, het kan écht ook anders. De keuken die we u hier presenteren bijvoorbeeld is een “full option-keuken” die in elk opzicht overklast en overdondert. Een keuken die u moet hebben gezien vooraleer u welke keuze dan ook maakt.

Deze Full Option-keuken is dus een kwaliteitskeuken met alles erop en eraan – vervaardigd volgens de laatste hi-tech: alle afboordingen zijn gelaserd zonder enige voeg en dus mooi, duurzaam en tastvriendelijk afgewerkt. Deze keuken is bovendien voorzien van een aanrecht of werkblad in TechnoStone, het ultieme materiaal met ijzersterke kwaliteiten, zoals: hoge vlekbestendigheid; sterk bestand tegen krassen, schokken en slijtage; zeer buig-, stoot- en drukvast; goed bestand tegen hitte en thermische schokken, vorst en dooi; bestand tegen UV-stralen en dus heel kleurstabiel. Wij demonstreren u deze kwaliteiten graag in onze toonzaal, met een nagel en gasbrander in aanslag. Probleemloos.

Bovendien is TechnoStone compleet aporeus: op-en-top hygiënisch dus. En op de koop toe voelt het werkblad warm en dus heel comfortabel aan. En de prijs, horen wij u denken. Welnu, deze keuken heeft en prijskaartje dat de wenkbrauwen doet fronsen, in positieve zin laat zich verstaan. Wij dagen u uit, kom één dezer dagen uw wenkbrauwen eens fronsen in de toonzaal van Princess Keukens. U zal er echt geen rimpel aan overhouden.

Hier nog enkele close-ups van de Full Option-keuken: