De perfecte keuken, ze bestaat en heet "TOUCH"...

De PERFECTE KEUKEN heeft nu een naam: TOUCH. Maak kennis met deze riante keuken met een goddelijke "touch of perfection"...

De TOUCH is een grensverleggend, out-of-the-box keukenonwerp dat zich in elke smaakvolle, riante woonomgeving laat integreren. Keukenontwerpkunst avant la lettre, getekend "Princess Keukens".

Bij een eerste aanblik springt meteen de uitzonderlijk felle hoogglans in het oog. Overheersend witte hoogglans in combinatie met chique asgrijze vlakken.

Onze aandacht wordt ook getrokken door big-size deuren en dito hangkasten, met leggers in hoogwaardig en strak geborsteld metaal. Absoluut topmateriaal van een uitzonderlijke 3 cm-dikte. De verborgen grepen worden zichtbaar bij de minste aanraking, een subliem staaltje ontwerpkunst.

Vanzelfsprekend is deze TOUCH een "Hoogglans Lak-keuken". Met een zeer hoge glansgraad !! uniek in zijn productcategorie.

Ook kenmerkend zijn een boekenrek en een unieke nisruimte tussen onderkast en hangkast, voor het herbergen van al uw keukenknechten. De NEFF-kookplaat is als een Steinway-piano voor gastronomen. Innovatie ten dienste van compleet gebruiksgemak.

Samengevat is de TOUCH een onderhoudsvriendelijke, functionele keuken die zich in een handomdraai laat omvormen tot een strak designobject dat elke riante woning die extra portie "koninklijke allures" verschaft.