Drink een Duveltje op een duivels coole keukenactie!

Over veertien dagen begint het WK voetbal in Brazilië en zullen trotse Belgen ongetwijfeld massaal aan het TV-toestel gekluisterd de Rode Duivels aanmoedigen. Heerlijk vooruitzicht. Maar, wat is een spannende voetbalwedstrijd in zomertijd zonder een koel biertje?

MHK De Keukenspecialisten, waar Princess Keukens uiteraard deel van uitmaakt, heeft zich hier op voorbereid. In samenwerking met Moortgat, de brouwerij van Duvel, loopt er exclusief bij de keukenbouwers van MHK een DUIVELS COOLE KEUKENACTIE!

Samengevat: wie in de periode van 5 juni tot en met 20 juli 2014 een nieuwe keuken bestelt bij Princess Keukens in Zutendaal, ontvangt zomaar gratis een INBOUWCOOLERvan het kwaliteitsmerk Bosch en krijgt daar bovenop twee kratten Duvel cadeau! Of naar wens een andere koeling met extra duivelse korting.

Voor de cijferaars onder onze lezers: dit is, de Duvels niet meegerekend, een extra koeling-voordeel van maar liefst 800 euro! Dit bovenop de extra voordelen van de lopende NEFF-ACTIE.

Wie dus toe is aan een nieuwe keuken, zou deze actie als een duwtje in de rug kunnen beschouwen. Nù is dus dat geschikt moment om eens binnen te lopen bij Princess Keukens en uw droomkeuken te laten concretiseren. Voor welke stijl of uitvoering u ook kiest, de binnenhuisarchitecten van Princess maken er individueel maatwerk van, binnen uw vooropgesteld budget.