LUCA INLINE, de échte full laminaat-keuken buiten categorie...

Als u opteert voor de kwaliteit van een keuken vervaardigd uit laminaat, kan u echt niet om de LUCA INLINE heen, omwille van de betaalbare topkwaliteit gekoppeld aan een hoog innovatief gehalte. Met dit nieuw model zijn de ontwerpers van Princess Keukens erin geslaagd opnieuw een hedendaags keukenconcept te creëren dat hoge ogen gooit.

Een nieuwe keuken is een belangrijke investering voor elke bouwer of verbouwer. Logisch dus dat u niet over één nacht ijs gaat en kritisch wilt vergelijken. Want ja, de ene laminaatkeuken is de andere niet, en prijzen van offertes vergelijken is dikwijls even misleidend als naar gladde verkoopspraatjes luisteren.

Luca Inline - full laminaat keuken

Luca Inline, een full laminaat-keuken die duurzaamheid koppelt aan ontwerpkunst.

De LUCA INLINE is zoals gezegd een FULL LAMINAAT-keuken. Ter verduidelijking: hier wordt gebruik gemaakt van duurzaam laminaat, waarbij de stootkant en het oppervlak één geheel vormen, dus zonder zichtbare naden (zwarte lijntjes). Een groot verschil met laminaatkeukens die u elders worden aangeprezen.

Waarom zou u dan overwegen te kiezen voor een achterhaalde, ouderwetse laminaat-techniek (met zichtbare lijmranden in de afboording), als u voor hetzelfde geld een topkeuken krijgt volgens de nieuwste laser-afboordingstechnieken? Ja, voor dezelfde prijs krijgt u bij Princess Keukens reeds een laminaatkeuken gemaakt volgens de nieuwste laserkanttechnieken met een "zero-voeg" (naadloze opkanten en hoeken). Mooi en duurzaam.

Bij Princess Keukens kiest men steeds resoluut voor "full laminaat", "laserkant" of "glaslaminaat" voor de randafwerking van de deuren. Dat zijn tegenwoordig de standaarden als het om kwaliteit gaat. Princess Keukens wil voortdurend toonaangevend zijn om u net die extra meerwaarde aan te bieden. Voor Princess-klanten is duurzame kwaliteit een absolute must, is het beste amper goed genoeg.

Ingebedde deurgrepen

Innovatief: ingebedde deurgrepen volledig naar wens van de klant.

Het model LUCA INLINE is wat kleur betreft een combinatie tussen matte, zandgrijze fronten en glanzend wit. Een keuken die persoonlijkheid uitstraalt.

Bijzonder innovatief aan dit concept zijn de volledig ingebedde deurgrepen, die doorlopen van de ene deur over de andere, volledig naar wens van de klant te voorzien qua lengte en positionering. Deze "ingebedde" grepen zien er niet alleen heel stijlrijk en design uit, ze bieden tevens het voordeel dat u er niet aan blijft vasthaken met uw keukenshort.

Ook heel apart is het 'vol-kern' werkblad in unikleur. Met zijn beperkte dikte van 1 cm ziet het er elegant en stijlvol uit. Die beperkte dikte heeft het bijkomend voordeel dat de totale werkhoogte, met ruime plinten en optimaal gebruik van de kastruimte, toch de ergonomisch ideale 94,5 cm bereikt.

Binnencorpus

De binnencorpus is naar wens in drie verschillende kleuren beschikbaar.

Zeker het vermelden waard is het feit dat de binnencorpus naast het klassieke wit ook in antraciet of lichtgrijs kan worden besteld.

Deze Luca Inline, in diverse uitvoeringen beschikbaar, kan u nu komen bewonderen in de showroom bij Princess Keukens.

Première Luca Inline keuken

De Luca Inline werd in première aan het publiek voorgesteld tijdens de druk bezochte recente OPENDEUR.