Grande Marmerlook: oogverblindend mooi!

Net zoals kleren de man maken, heeft een werkblad een enorme impact op het uitzicht van uw keuken. Anders gezegd: een keukenblad maakt of kraakt uw keukenontwerp. Daar zijn keukenfabrikanten zich maar al te goed van bewust, reden waarom er zoveel onderzoek en innovatie plaatsvindt op dit terrein. Eén van de laatste ontwikkelingen - uiteraard in primeur verkrijgbaar bij Princess Keukens - is de Grande Marmerlook. En marmer met zijn chique uitstraling is tegenwoordig HOT! Een kennismaking...

DE MARMERLOOK IS WEER HOT !

Bent u ook gefascineerd door het uitzicht van marmer? Uw keukenblad, tafelblad, of keukenwand in een uitvoering met authentiek uitzicht van marmer? Welnu, met het Grande-programma kan die droom snel gerealiseerd worden. Grande heeft enerzijds die identieke gelijkenis, terwijl het anderzijds de nadelen inherent aan marmer niet meedraagt.

Echt marmer is immers loodzwaar, laat zich niet makkelijk verwerken in uitzonderlijke figuraties of ontwerpen. Marmer voelt tevens vrij koud aan, wat in de winter niet aangenaam is, en blijkt relatief duur in aankoop. Ook is echt marmer gevoelig voor vlekken en dient het regelmatig behandeld met impregneermiddelen om vlekvorming te vermijden.

GRANDE: ALLEEN MAAR VOORDELEN

Welnu, met de GRANDE Marmerlook krijgt u enkel de VOORDELEN van marmer. Grande is namelijk een keramisch materiaal met de authentieke look van marmer, waarbij zelfs een specialist moeite heeft het onderscheid te maken. Keramiek ontstaat in een productieproces waarbij de superieure grondstoffen worden gemengd en daarna gesmolten in een revolutionair hoog technologisch productieproces, gekend als Sinteren (Sinterization).

Hierdoor ontstaat een extreem hard en (vaak) glad materiaal. Het weerstaat hoge hitte (pan of kookpot) en u mag er gerust op morsen, zelfs wijn. Dit materiaal kan makkelijk worden verwerkt in alle mogelijke vormen en ontwerpen, en het laat zich harmoniëren met eender welke ontwerpstijl. Reden waarom moderne keukenontwerpers zoals Princess Keukens Grande frequent aanwenden voor keukenbladen, wanden, fronten, tafelbladen en dies meer. Met oogverblindend resultaat (zie voorbeelden hieronder).

GA VOOR CHIQUE EN UNIEK

Grande is uiteraard verkrijgbaar in dikte naar wens (6 of 12 mm) en een quasi onbeperkt gamma tinten en marmerpatronen, zodat er voor elk keuken- of interieurontwerp wel een assorterend Grande-materiaal beschikbaar is. Hoe dan ook is het resultaat altijd uniek, warm en vooral... héél chique!

De interieurontwerpers bij Princess Keukens adviseren u graag ten gronde over de Grande marmerlook. Loop gerust eens vrijblijvend binnen in de showrooms te Zutendaal.