Kies dé 'Perfecte Mood' voor uw leefruimte...

Heel weinig mensen bezitten het aangeboren talent om hun woonruimtes gedoseerd en gezellig aan te kleden, weze het de slaapkamer, keuken, zithoek of de werkruimte. Het vergt immers know-how omtrent beschikbare attributen en het vereist talent om de juiste elementen in een bepaalde ruimte harmonieus samen te brengen om alzo met het totaalprentje een speciale 'mood' te creëren. Een aparte sfeer waarin iedereen zich meteen thuis voelt, en waarbij iedereen meteen het gevoel heeft dat het geheel effenaf klopt.


COSMOPOLITAN LIVING

Bij Princess Keukens is men zich hier uiteraard van bewust. En deze keukenspecialist zou geen toonaangever zijn mocht hier geen geijkte oplossing voor worden geboden. Sinds kort voorziet Princess Keukens dus een extra service onder het label 'Cosmopolitan Living'.

Het concept bestaat uit een waaier aan 'stijlbeelden' (moods) geïnspireerd op actuele trends uit de mode- en designwereld, alsook ontleend aan de begeesterende natuurwereld. Al deze prachtige stijlbeelden (moods) bestaan telkens uit een verzameling van goed geselecteerde elementen en attributen die een perfecte harmonie vormen met mekaar dankzij de uitgekiende combinaties van texturen en tinten. Die elementen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit kussens, plaids, vazen, windlichtjes, verlichting, bijzettafels, stoelen, placemats, onderzetters en dies meer...

URBAN LIFESTYLE

Het resultaat is een warme, uitnodigende interieurstijl, die vanzelfsprekend verfijning ademt en klasse uitstraalt. Helemaal op maat van interieurliefhebbers met goede smaak, mensen die willen genieten van een 'urban lifestyle' met een kosmopolitisch karakter. Voor het inrichten en 'afstylen' van uw woonruimtes is dit concept dus een ideale oplossing.

Spreekt vanzelf dat het stijlbeeld dat perfect bij uw woonruimte past in overleg met de interieurarchitecten van Princess Keukens wordt gekozen. Zij kennen uw interieur en uw levensstijl en kunnen dus heel gericht advies geven. Er wordt vooraf uiteraard een budget afgesproken en het project wordt binnen dat budget én de vooropgestelde tijdslijn afgewerkt. Met een service zoals u die van Princess Keukens gewend bent.

ONTDEK UW STIJLBEELD

Bent u in de buurt van Zutendaal? Loop dan eens binnen in de showroom om inspiratie op te doen en meer informatie te vergaren. Vrijblijvend en met de glimlach, zoals steeds.