In de mood voor… grenzeloos genieten!

Wat gebeurt er als een leefhoek van een uitzonderlijk mooi design in mekaar vloeit of versmelt met een open keuken, die eveneens van een uitzonderlijke ontwerpkunst getuigt?

Zoals onze laatste reclame-campagne communiceert (zie onderaan dit artikel), gaat dan de deur wagenwijd open voor “grenzeloos genieten”, waarbij de afbakening tussen keuken en cocoonruimtes wegvalt.

Als u gecharmeerd en begeesterd bent door dit concept, laat u het toveren nu best over aan de binnenhuisarchitecten van Princess Keukens. Met het Mood-programma bewijzen zij dat mooie keukens ontwerpen en configureren niet begrensd hoeft te worden tot een afgebakende keukenruimte. Hier wordt gedacht in termen van een totaalconcept waarbij het ganse interieur dezelfde herkenbare woonsfeer uitademt. Genzeloos genieten, heet dat dan.

Hieronder brengen wij u enkele sfeerbeelden van het Mood-programma. Diverse voorbeelden zijn binnenkort in de showrooms te Zutendaal te zien.

En het budget, vraagt u zich allicht af? Welnu, het kostenplaatje ziet er rooskleuriger uit dan u durft te verhopen. Princess Keukens bewijst al langer dat klasse en kwaliteit niet per se worden uitgedrukt met een duur prijskaartje. Neem de proef op de som, en ga er eens met een binnenhuisarchitect praten.