In het segment “Stijlvol Wonen”: een keuken om te koesteren

Geboren uit liefde voor mooi design, kwaliteit en functionaliteit, zo kunnen we het nieuwste keukenontwerp van de interieurarchitecten van Princess Keukens het best omschrijven. Volkser gezegd: een keuken om te kussen.

Stijlrijk tot in het meest subtiele detail, maakt deze Victoria stijlvol wonen nu heel tast- en aaibaar.

Dit nieuw ontwerp brengt een harmonische combinatie van naturel eik en champagne-kleurige poederlak voor respectievelijk werktafelwanden annex lamellendeur en de cassette-deur. Ter kennisgeving: poederlak is zonder discussie de meest krasbestendige lak in de meubelwereld.

Zeker belangrijk om vermelden: deze nieuwe Victoria-keuken is bovendien een “full laser-keuken”. De laserkanttechnologie is één van de belangrijkste technologische innovaties van het voorbije decennium in de meubel- en keukenindustrie. Via de laserkanttechnologie verkrijgt men een zogenaamde nulvoeg. De laserkantbanden vervloeien onder invloed van een laserstraal met het hout zonder dat er lijm aan te pas komt, de lijm die de intussen wereldbefaamde “zwarte lijntjes” of zwarte randjes opleveren.

Het resultaat is een vaste verbinding tussen kant en plaat zonder de minste voeg. De laserkanttechnologie levert bovendien superieure prestaties op het vlak van hechtsterkte en vocht- en warmtebestendigheid. De kans dat de kantenband verkleurt of krimpt is daardoor tot quasi nihil herleid. Bij deze Victoria zijn zelfs de wijn- en boekenrekken (niet op tekening zichtbaar) gelaserd. Full laser voor volle kwaliteit over de ganse lijn.

Een ander opvallend detail: het werkblad in combinatie met een silgranieten spoelbak/steelkraan zijn stuk voor stuk juweeltjes in hun genre en dragen bij tot het beeld van een strak, minimalistisch keukenontwerp dat hoog scoort onder de noemer “stijlvol wonen“.

Wat randapparatuur betreft in deze uitvoering: het hart van deze topkeuken is een koel/vries-combinatie met dubbeldeurs koelkast/vriesruimte/wijnserveerkast. Echte homechefs wrijven zich al in de handen bij het idee van zoveel functioneel comfort. Maar de Victoria heeft nog andere grote troeven. Hij beschikt namelijk over een KitchenAid Artisan, een absolute must voor elke passionele kokkereller. Dit innovatief stukje vernuft is gebaseerd om de legendarische Kitchen Aid en incorporeert alle voordelen ervan in de functies van stoomoven en combi-steamer. Met zoveel power kan een homechef het “grote werk” makkelijk de baas…

Kortom, een keuken om te koesteren en te kussen. Nu te zien bij Princess Keukens in Zutendaal, who else?