Innovatieve metamorfose

Zoals een tactische zet het verschil kan maken tussen winst en verlies in het topvoetbal - denk maar aan de keeperswissel van Van Gaal - zo kan één nieuw accent bij een keukenontwerp bepalend zijn of de keuken in kwestie in de grijze middenmoot dan wel bij de excellerende topkeukens mag postvatten.

De keukenarchitecten van Princess Keukens demonstreren dit innovatief inzicht met de zwevende keuken NEOS, die nu als NEOS 2.0 furore zal maken. Om deze classico naar een "next level" te brengen, werd besloten het werkblad aan te passen: het composieten blad werd vervangen door een werkblad in keramiek met callacata-marmer design, het kruim van Italiaans marmer. Bingo, wat een harmonie, zeg!

Het composieten werkblad werd vervangen door een werkblad in keramiek met callacata-marmer design, het kruim van Italiaans marmer. Het is ongeëvenaard krasvrij en hittebestendig. Goed voor vele jaren kommerloos kookplezier.

Dit nieuw werkblad ziet er niet alleen betoverend uit, het is tevens van een niet te evenaren gebruiksvriendelijkheid, want ongeëvenaard krasvrij en hittebestendig. Goed voor vele jaren kommerloos kookplezier.

De NEOS maakt na zijn metamorfose dus meer indruk dan ooit tevoren. Het eerste detail dat in het oog springt is de doorlopende houtprint in het rookeiken fineerfront. In combinatie dan nog met een ivoorkleurig gelakte kolomkast voor keukenapparaten. Aan het plafond een transparante flatscreen met verdoken verlichting en krachtige dampkap. Ingenieus! Dan het nieuwe werkblad in keramiek met callacata-marmer design, als verlengstuk van de high-end “GAGGENAU-WAND”. Bellissimo! Deze realisatie onderstreept nog maar eens dat innovatief denken tot geslaagde metamorfoses leiden kan.