KERROCK, het ideale werkblad voor uw keuken

Kerrock, op basis van hoogkwalitatief acrylgebonden composietmateriaal, als werkblad in de keuken, het is een nieuwe ontwikkeling in de keukenwereld, en eentje die kan tellen. Hoeft het gezegd dat Princess Keukens in deze nog maar eens als voortrekker fungeert?

Wat is er dan zo bijzonder aan Kerrock? Welnu, Kerrock heeft - in vergelijking met andere courante materialen voor werkbladen - enorm veel voordelen en pluspunten, die het tot "ideaal werkblad" kronen.

Kerrock (2/3 aluminiumhydroxide en 1/3 acrylaat) werd aanvankelijk geconcipiëerd als paneelmateriaal voor gevelbekleding (Kerrock Exterior), met als bijzondere eigenschappen: duurzaam, onderhoudsvriendelijk, functioneel en esthetisch verantwoord.

Gevelbekledingen (Solid Surface) uit Kerrock maken een gebouw bestand tegen extreme weersomstandigheden: uitzonderlijke temperaturen worden moeiteloos verdragen, de extra UV-blokkers beschermen tegen verkleuring en slijtage en de panelen zijn uitmuntend op het vlak van vlek- en vochtbestendigheid.

Hoewel het materiaal héél solide en duurzaam is, laat het zich vrij makkelijk verwerken als hout. Vandaar de nieuwe toepassing als werkblad in de keuken. Een Kerrock-werkblad heeft het grote voordeel dat het niet poreus is (hygiëne in de keuken) en volledig naadloos uit één stuk kan worden vervaardigd. Lengte, dikte en breedte naar wens van de klant, uitsparingen voor kookplaat en spoelbak vormen geen enkel probleem.

Bovendien ziet het materiaal er best aardig uit ook, omdat het door-en-door is gekleurd (geen zichtbare lijmnaden) en in maar liefst 80 verschillende kleuren verkrijgbaar is. De klant heeft qua oppervlaktestructuur tevens keuze uit mat, satijn of hoogglans.

Bij Princess Keukens kan u kennismaken met dit nieuw materiaal en aanschouwen welk mooi resultaat het oplevert in een hedendaagse topkeuken.