Keukenmodel Topaz: een innovatief “ruimtewonder”…

Schoonheid en duurzaamheid zijn twee aspecten die een belangrijke leidraad vormen bij het creëren van een nieuw keukenontwerp. Voor de binnenhuisarchitecten van Princess Keukens is een derde pijler echter minstens zo belangrijk, te weten ‘efficiëntie’.

Die efficiëntie vertaalt zich in enerzijds het optimaliseren van de ergonomie (gebruiksvriendelijkheid), en anderzijds het maximaal benutten van beschikbare ruimte, ook al is dat doorgaans “verloren ruimte”. Dit laatste aspect komt sterk tot uiting in het nieuwste keukenontwerp TOPAZ, dat sinds kort opgesteld staat in de showroom te Zutendaal.

Inderdaad, de nieuwste creatie TOPAZ is een prachtig voorbeeld van hoe beschikbare ruimte op ongewone plaatsen toch nuttig kan worden aangewend. Bij een doorsnee keuken bijvoorbeeld hebben de plinten een louter esthetische functie. Maar bij de Topaz veranderen plinten in heel functionele, innovatieve laden- en plintladensystemen (zie foto). Daarom zeggen we ook, zonder overdrijving, dat de Topaz een écht ‘RUIMTEWONDER’ is.

Een pareltje van een keuken ook, doordacht tot in het kleinste detail. Een keuken die u meteen een ‘first class-gevoel’ geeft dankzij zijn natuurlijke, esthetische en emotionele kracht. Ergonomische vormgeving, optimale verlichting en handige details garanderen relax kokkerellen. Dit model is uitgevoerd in ‘zijdegrijs’ en supermat zwart.

Kom er nu mee kennismaken in de showroom te Zutendaal…