Kies nooit blanco, kies voor een kwaliteitskeuken.

Vrouwenorganisaties allerhande roepen via een “Stem Vrouw-campagne” op om nu zondag resoluut op een vrouw te stemmen. Oude politieke krokodillen als De Croo, Eyskens en Claes moeten de kiezer hiertoe verleiden, opgesmukt met een opvallende oorbel.

Stem Vrouw? Stem Princess!

Wij kunnen ons in deze campagne vinden, met dien verstande dat wij de slogan aanpassen als volgt: “Stem Vrouw? Stem Princess!“. Anders geformuleerd (met betrekking tot de keukenmarkt): geef nooit een blanco-stem aan een keukenbouwer die u de hemel belooft, maar een keuken levert die niet aan uw verwachtingen beantwoordt. U denkt natuurlijk meteen aan de “zwarte randjes” en andere ellende. En terecht.

Als u voor een keukenbouwer kiest, dient uw stemgedrag gefundeerd te zijn. Wij illustreren dat met de argumentatie van mevrouw Joris uit Bilzen, die net een nieuwe keuken heeft laten plaatsen van bij Princess Keukens.

«Ik heb diverse keukenbouwers bezocht», vertelt mevrouw Joris, «maar heb gekozen voor Princess Keukens. Niet alleen omdat ik een goed gevoel had van bij de eerste kennismaking. Nee, want keuzes maken vergt meer dan een goed gevoel. Ik stelde vast dat er serieus met ons werd meegedacht vanaf het begin».

«De binnenhuisarchitect van Princess Keukens nam de tijd om zich in onze huiselijke situatie in te leven. Hij wilde voeling krijgen met onze lifestyle. Wij konden ook al onze persoonlijke wensen naar voren brengen. Op basis van die studieronde werd ons een eerste keukenontwerp gepresenteerd», aldus mevrouw Joris. «En wat zagen wij? Onze keukendroom had zich gematerialiseerd in een mooi uitgewerkt keukenplan, de blauwdruk van een strakke designkeuken, greeploos en tijdloos. Precies zoals wij ons die wensten».

Onder het motto “less is more” ontwierp Princess Keukens deze strakke, greeploze, tijdloze designkeuken. “Fatale eenvoud en schoonheid”, zou Hannelore Knuts fluisteren…

«De prijs vonden we héél fair», benadrukt mevrouw Joris. «Rekening houdend met het voorziene comfort, de intense begeleiding, de klantgerichte aanpak, de kwaliteit van de laserkant-techniek, de uitleg over de naverkoopdienst die oplossinggericht is enzovoort».

Mevrouw Joris uit Bilzen heeft haar stemgedrag gebaseerd op buikgevoel en op harde feiten. Wij hopen dat u, beste lezer, ook het juiste kiesgedrag zal aanwenden als u toe bent aan een nieuwe kwaliteitskeuken voor het leven.

Meer info over de meest toonaangevende keukenbouwer van Limburg vindt u hier.