KOOKDEMO met de nieuwste HiTech-keukenapparaten, hoogst interessant.

Op zondag 27 april wordt elke keukenliefhebber, kokkereller of home-chef bij Princess Keukens in Zutendaal verwacht op een afternoon-kookdemo (13-17 uur). Een afspraak die u niet mag missen als u nieuwe ideeën wil opdoen!

Hoe een lekkere knisperige pizza bakken in de Vario Steam van Neff, gebruik makend van een pizza-baksteen, wij demonstreren het u…

Wat staat er tijdens de kookdemo zoal te gebeuren? Enkele chefs en professionals uit het vak zullen voor u tal van demonstraties ten beste geven met gebruik van diverse nieuwe keukenapparaten, om u alzo vanuit de praktijk te tonen welke nieuwe mogelijkheden er allemaal voor het grijpen liggen in een hedendaagse keuken, uitgerust met de juiste apparaten.

Hoeft het gezegd, het wordt weer een oergezellige kook/bak-namiddag in een gastvrije sfeer, iets waar gastheer Denis Thijs onderhand voor gekend is.

Wat mag u zoals verwachten als bezoeker? Niet te missen is enerzijds de kookdemo met de KitchenAid Artisan-oven. Heel bijzonder aan dit apparaat is het feit dat het geïnspireerd is op de iconische Kitchen Aid-keukenrobot. Dit ingenieus toestel, onmisbaar in elke moderne keuken, werd nu “gemorft” tot allround oven…. KitchenAid Artisan kan dus gebruikt worden als combi-steamer in combinatie met grill of hete lucht, maar ook als klassieke warmelucht-oven met bakmogelijkheid op vijf verschillende niveau’s. Héél straf.

Ook heel interessant is de demo die u toont hoe u lekkere knisperige pizza’s kan bakken, gebruikmakend van de vario-steam van NEFF, uitgerust met een speciale pizzabaksteen (exclusief NEFF).

Jazeker, tijdens deze kookdemo valt er wel voor iedereen een “stomend idee” te ontdekken, of extra inspiratie op te doen die het leven in de keuken nóg aangenamer maakt en u helpt indruk te maken op uw gasten…

Vanzelfsprekend kan u als bezoeker al deze gerechten degusteren. En ook diverse lekkere wijntjes proeven aan onze wijnbar. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om wijn mee te nemen (voor héél democratische prijzen). Jazeker, dit wordt opnieuw een gezellige én leerrijke namiddag!

Benevens al die kookdemonstraties kan u tussen door kennismaken met enkele innovaties uit de keukenwereld. Dé blikvanger, een nieuwigheid, is een “lade-vaatwasser” voor mensen met een “ergonomische attitude”. Zij zullen gefascineerd zijn door een bigsize pottenlade van maar liefst 90 cm, voorzien van een apparaat dat de vaat doet in record tempo, en zo gepositioneerd is dat u hem kan vullen of leegmaken zonder uw rug te belasten.

Tenslotte laten wij u de Victoria ontdekken, een nieuw keukenontwerp geboren uit liefde voor mooie design, kwaliteit en functionaliteit. Dit is een full laser-keuken, bovendien uitgerust met apparaten waar elke home-chef meteen warm voor loopt. Voel u aanstaande zondag van harte welkom.

assets/uploads/blog/2014/04/Princess-keukens-victoria.jpg