OPENDEUR met een scala aan nieuwe keukentrends!

Bent u binnen afzienbare tijd toe aan een nieuwe keuken? Dan hebben wij goed nieuws voor u, in die zin dat er een gebeurtenis op komst is die u flink op weg kan zetten om uw keukendroom te verwezenlijken. Immers, op zondag 8 en woensdag 11 november vindt naar jaarlijkse gewoonte de grote OPENDEUR van Princess Keukens plaats, telkens opnieuw een gebeurtenis om naar uit te kijken, en voor interieur-liefhebbers zo dikwijls de start van de realisatie van hun ultieme keukenwens.

Zoals het een trendsetter betaamt, pakt de befaamde keukenbouwer tijdens dit event uit met een scala een innovaties en demonstraties, zodat u meteen een goed beeld krijgt van de stand van zaken in de keukenwereld.

U maakt onder andere kennis met de nieuwste generatie NEFF-apparaten; u wordt geïnformeerd over de INTEGRAL, een inductiekookplaat die koken en afzuigen combineert op een stijlvolle wijze; u komt oog in oog te staan met de nieuwste laminaatkeuken met laserkanten, absoluut summum qua afwerking en kwaliteit... En zoals steeds maken wij er ook nu weer een FEESTELIJK EVENT van, met hapjes en drank in overvloed, champagne incluis! Het wordt dus voluit genieten van de kookdemo’s met onder andere TV-kok Moke (showcooking) en Kristien Nouwen (calorie-arm koken zonder vetstoffen en stomen zonder water op inductie). Fabrikant NEFF vaardigt zelfs een chef af die ons leert optimaal gebruik te maken van NEFF-apparaten. Voel u van harte welkom op zondag of woensdag telkens van 13 tot 18 uur. De wijnbar is open vanaf 13 uur en het onthaal zoals steeds hartelijk!

Moke komt voor u koken!
Tijdens onze jaarlijkse opendeur nodigen wij steevast een bekende chef uit, om u te verwennen met culinaire hapjes. Dit keer vonden wij de bekende Limburgse TV-kok Moke bereid om u enkele staaltjes van zijn kookkunst te demonstreren. Hoeft het gezegd, Moke’s showcooking, op basis van kersverse seizoensproducten, is altijd een belevenis op zich, want deze chef koppelt het culinaire aan puur entertainment. Welkom Moke!

INTEGRAAL Koken & afzuigen
Tijdens de DEMO-OPENDEUR presenteren wij u een nieuwe innovatie, met name de INTEGRAL inductiekookplaat, een absoluut hebbeding! Deze design kookplaat combineert de functies van vier krachtige inductie-zones met het gerenommeerd “downdraft afzuigsysteem” URS. Twee performante systemen in één toestel: koken en afzuigen direct aan de kookplaat. Doordat de kookdampen meteen in de kookplaat verdwijnen, blijft uw interieur uiteraard gevrijwaard van kookgeurtjes, evenals uw kleren, iets wat ‘mevrouw’ natuurlijk graag zal horen. De bediening van dit toestel gebeurt digitaal in de glasplaat. De INTEGRAL is zowel geschikt voor luchtafvoer als recirculatie, een pluspunt voor inbouw in appartement of renovatie. Bij Princess Keukens kan u deze inductiekookplaat in werking zien...

NEFF: innovatieve Seamless Combination
In een moderne keuken worden diverse apparaten samen ingezet tijdens het bereiden van een maaltijd. Voor NEFF zijn het geen aparte apparaten, maar vormen ze één geheel, met name de Seamless Combination. Full-steam oven en combi-steamer worden naadloos naast of boven mekaar ingebouwd, alsof het één toestel betreft. Met een gelijkvormige inox-strook op elke zijde kunnen toestellen elegant worden gecombineerd tot één geheel, zonder storende naden. Visueel oogt dit concept uiteraard véél mooier dan losse apparaten, zeker voor mensen die belang hechten aan een strakke design van hun keuken. Deze NEFF-innovatie is nu te zien bij Princess Keukens.

Last but not least, de échte laminaatkeuken!
Uiteraard staat deze opendeur ook helemaal in het teken van keukenbouw, de nieuwste technieken terzake. Princess Keukens presenteert met trots een nieuwe laminaat-creatie met "laserkanten". De énige échte laminaatkeuken voor mensen die gesteld zijn op schoonheid gecombineerd met hoge duurzaamheid.

De "randafwerking" van de deuren/fronten is één der fundamenten van een keuken. Waarom zou u dan kiezen voor een achterhaalde, ouderwetse laminaat-techniek (met zichtbare lijmranden in de afboording), als u voor hetzelfde geld een topkeuken krijgt vervaardigd met de nieuwste laser-afboordingstechnieken? Ja, voor dezelfde prijs krijgt u bij Princess Keukens reeds een laminaatkeuken gemaakt volgens de nieuwste laserkanttechnieken voor een "zero-voeg" (naadloze opkanten en hoeken).

De nieuwe keukencreatie van Princess Keukens is echter om meer redenen een bezoek waard. De hangkasten bijvoorbeeld zijn heel ergonomisch, want relatief beperkt in hoogte, zodat zelfs een persoon van kleinere gestalte makkelijk in de hoogste kasten kan grijpen. Ook het keramisch werkblad is een knap staaltje innovatie, want vrij dun en van een krasvrije duurzaamheid om "u" tegen te zeggen.

Deze nieuwe keuken is tevens uitgerust met toestellen van Gaggenau, hetgeen u de kans geeft eens kennis te maken met dit gerenommeerde merk. Wij demonsteren een combi-steamer, microgolfoven, espresso-apparaat en een vaatwasser. Hoog technologische toestellen die er voornaam en design uitzien en wereldwijd faam genieten voor hun kwaliteit en functionaliteit. Binnenkort brengen wij op deze blog een uitgebreid artikel over deze producten.

Intussen heten wij u van harte welkom op de GROTE NOVEMBER-OPENDEUR, op zondag 8 en woensdag 11 november (13-17 uur)!