Princess Keukens: opvolging verzekerd, lang leve Princess!

Wat doet de zaakvoerder van een succesrijke onderneming, als hij vaststelt dat hij onder zijn kinderen geen directe opvolger heeft? Welnu, hij/zij heeft de keuze: hetzij de zaak afronden en sluiten, hetzij de zaak overgeven aan een of andere keten, hetzij op zoek gaan naar een opvolger die de DNA van de zaak begrijpt en aanvoelt en op de ingeslagen weg wil verdergaan, getrouw aan een filosofie die innovatie, klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel voert.

Dit is precies hetgeen zich bij Princess Keukens heeft afgespeeld, en zaakvoerder Denis Thijs, berucht tot aan de kust (in de goed zin uiteraard), heeft vanzelfsprekend voor de derde optie gekozen, met name de fakkel overdragen aan een waardige opvolger. Dit ondanks het feit dat hij de afgelopen jaren diverse aanlokkelijke aanbiedingen ter overname de revue zag passeren.

Sedert begin dit jaar heeft de dertiger Kenan Kargin dus het roer in handen genomen, bijgestaan door de ervaren Denis Thijs, die in de zaak actief blijft, net als de vier binnenhuisarchitecten en het technische team.

Kenan is een montere, sympathieke Limburger, geboren en getogen in Heusden en aldaar afgestudeerd aan het Heilig Hart College. Commerciële communicatie en boekhouding hebben geen geheimen voor hem en dat komt van pas.

Enkele jaren geleden ging hij aan de slag bij Princess Keukens als accountant, maar al snel bleken zijn interesses verder te reiken dan het papierwerk in de backoffice. Samen met Denis Thijs bezocht hij vakbeurzen in binnen- en buitenland, en tijdens deze bezoeken en vele gesprekken bleek duidelijk dat beiden op dezelfde golflengte zaten, met dezelfde affiniteit voor de keukenbranche. Denis Thijs herinnert zich, met een glimlach, dat hij zelfs herhaaldelijk werd gepolst of Kenan soms zijn zoon was...

Kenan is steevast van plan de keukenzaak verder te zetten met dezelfde bezieling als Denis Thijs, met dezelfde filosofie voor ogen, namelijk de grootst mogelijk klantvriendelijkheid koppelen aan duurzame en eerlijke kwaliteit met een continue drang naar innovatie en vooruitgang.

Bestaande klanten en toekomstige klanten mogen dus gerust zijn, Princess Keukens is in goede handen, de opvolging is voor vele jaren verzekerd, lang leve Princess!!