RefreshButler: maak uw kleding nu virusvrij...

In deze barre Corona-tijden lijkt het ons opportuun om u te informeren over producten die u kunnen helpen uw woonst te vrijwaren van schadelijke bacteriën en virussen. U beseft het misschien niet, maar telkens wij ons in de buitenwereld begeven, brengen we tal van die 'minuscule beestjes' mee naar huis, niet alleen op onze handen, maar ook in onze kleren. Onze handen kunnen we snel ontsmetten, maar een jas of kleed of kostuum kan u moeilijk elke dag in de wasmachine duwen. De Zwitserse fabrikant V-ZUG heeft daar wat op gevonden, en zo ontstond de RefreshButler...

GROOTMEESTERS INZAKE STOOM

Stoom is een van de belangrijkste inspiratiebronnen voor de wetenschappers en ontwerpers van V-ZUG. Al jarenlang streven zij ernaar de energie en positieve eigenschappen van stoom dagelijks te benutten, niet alleen bij combi-stoomovens, maar in zowat al hun productcategorieën. V-ZUG blijft de eerste en enige fabrikant die ook wasmachines en vaatwassers aanbiedt met warmtepomptechnologie. Deze technologie zorgt voor indrukwekkende energiebesparingen van ongeveer 50% in vergelijking met conventionele technologie. Het bewijs dat V-ZUG in de sector over de grootste knowhow inzake stoom beschikt, zijn de talloze innovaties die het bedrijf de voorbije jaren op de markt bracht: uitgekiende toepassingen van stoom die de toekomst vereenvoudigen en verrijken. Eén van die grote innovaties is dus de RefreshButler. Eenvoudig omschreven is de RefreshButler een 'droog- , kuis- en opfriskast' vervaardigd uit luxe rvs.

ONTKREUKEN EN HYGIËNISEREN

Wat is een 'droog- , kuis- en opfriskast' , zal u zich afvragen. Welnu, het is een mooi uitziende kast van 196 cm hoog, 77,5 cm breed en 57 cm diep. De kast is voorzien van een klapbare kledingstang. Hier kan u tot 5 kg aan kleding ophangen of deponeren in het winkelwagentje. Softclose en een druk op de TouchDisplay volstaat om het apparaat in werking te doen treden. Wat de RefreshButler vervolgens doet is de kledij voorzichtig drogen, met stoom opfrissen of middels het programma 'Hygiëne' van alle kiemen, bacteriën en virussen ontdoen. En als u het keuzeprogramma 'Ontkreuken' selecteert, verdwijnen alle draagvouwen als sneeuw voor de zon... Uw kleding komt dus piekfijn en kraakproper tevoorschijn. De RefreshButler is geluidarm (52 dB), voorzien van LED binnenverlichting, functioneert op 23OV volt, en is uitgerust met state-of-the-art stoomtechnologie. Deze RefreshButler is verkrijgbaar als vrijstaand model of als inbouw in kast of dressoir.

Princess Keukens is in ons land een der exclusieve invoerders van V-Zug. Enkele blikvangers uit dit high-end programma zijn het Coffee-Center (een stijlvolle koffiezet-module waarmee u thuis diverse koffiespecialiteiten maakt van dezelfde kwaliteit als een barista in Italië); het FullFlex-kookveld; de CombiCooler V4000 en de RefreshButler. U kan deze apparaten in werking zien in de showrooms te Zutendaal. Zodra de Corona-crisis voorbij is bent u er weer van harte welkom!