RONDA: EEN VLEUGJE AVANT-GARDE IN HUIS...

Voor wie het mocht zijn ontgaan, Princess Keukens in Zutendaal is véél meer dan enkel maar hedendaagse keukenontwerpen. Deze absolute specialist in topkeukens heeft zich mettertijd ook toegelegd op de invulling van de complete binnenhuissfeer oftewel totaalinterieurs. Die vraag is gegroeid vanuit de markt: de klanten waren zo in de wolken van hun nieuwe keuken dat ze nadien dikwijls tot de vaststelling kwamen dat hun bestaande interieur eigenlijk het gewenste niveau niet meer haalde.


PRINCESS TOTAALINTERIEURS

Dus legden het management en zijn binnenhuisarchitecten beetje bij beetje de basis voor totale wooninrichting, iets wat gaandeweg aan belangstelling won en waar tegenwoordig steeds meer klanten van gebruikmaken. Want de bouwheren van nu stellen andere eisen aan de inrichting van hun leefwereld, zij streven naar een harmonieuze woon­wereld, waarin hun keuken een heel centrale plaats inneemt en naadloos overgaat in andere woonsferen die reiken tot in de tuin.. Deze extra service van Princess Keukens biedt uiteraard extra pers­pectieven voor bouwheren die hoge eisen stellen aan hun interieurconcept.

MODELAPPARTEMENT

Omdat het allemaal zo theoretisch klinkt en niet iedereen zich hier iets bij kan voorstellen, heeft zaakvoerder Kenan Kargan onlangs besloten een modelappartement in te richten. Dit modelappartement wordt volledig door Princess Keukens geconcipieerd, van keuken over badkamer en living tot keuken, slaapkamer en dressoirs. Elke klant die dus meer wil dan een nieuwe keuken, kan hier op afspraak eens rustig gaan rondkijken en met eigen ogen de kracht zien die voortspruit uit een harmonieus totaalinterieur. Dit modelappartement is deze herfst klaar om klanten te ontvangen, wij houden u op de hoogte.

In dit modelappartement zal het u opvallen dat er veel maatwerk in voorkomt. De binnenhuisarchitecten van Princess Keukens benaderen elke ruimte immers anders, ze componeren een interieur al naargelang de beschikbare ruimte, de levensstijl van de klant, samenstelling van het gezin, de gekozen designstijl en dies meer. Maar zij zullen ook gebruik maken - indien dat een meerwaarde creëert - van toffe designartikelen van zakelijke partners uit binnen- en buitenland.

AVANT-GARDE VAN RONDA DESIGN

Wij beperken ons in dit artikel tot de unieke en aparte designmeubelen van RONDA DESIGN. Ronda is niet alleen fabrikant van magnetische wanden voor keuken, woonkamer of bureel, maar is tevens wereldbefaamd voor zijn prachtige stoelen, tafels, rekken,en wanden, vorm gegeven door diverse topontwerpers.

Het origineel design, sterk karakter, verfijnde afwerking en verrassende eigenschappen maken de Ronda Design-producten uniek en onnavolgbaar door zijn speciale vormgeving en waardevolle materiaalkeuze. Echt iets voor fijnproevers die ultiem design op prijs stellen, los van het alledaagse... Opgericht in 2009 heeft Ronda zich in luttele jaren opgewerkt tot een wereldbefaamd 'design-laboratorium' van meubelen met een authentieke touch van 'avant-gardisme'.

De combinatie van op maat gemaakte interieurs van Princess samen met een oordeelkundige toevoeging (extra kleurtoets en retro-klasse) van Ronda Design is een winnende formule. In zulk interieurconcept komen de praktische functionaliteit van het Princess-ontwerp samen met de blikvangers van Ronda. Het geheel ademt persoonlijkheid en professionalisme en staat voor een absolute meerwaarde voor uw interieur.