Schuif mij open en ontsluit pure innovatie...

Als u naar innovatieve ontwikkelingen zoekt in de keukenwereld, komt u steevast terecht bij Princess Keukens in Zutendaal, de keukenbouwer die al meer dan drie decennia gekend is als een absolute trendsetter.

Zwevende keuken

Trendsetter in zwevende keukens met ruime laden, ook als ergonomische vaatwasser te gebruiken. Trendsetter in ergonomische keukens met hun ideale werkhoogtes. Trendsetter ook in ovendeuren die veilig wegschuiven, dampkappen verwerkt in kookplaat of werkblad, krasvrije en hittebestendige werkbladen en talloze andere vernieuwende technische snufjes: Princess Keukens is een kampioen inzake innovatie en HiTech in het keukeninterieur.

Trendsetter ook in het maximaal benutten van ruimte, steeds met oog voor gebruikscomfort. Een goede illustratie hiervan is het nieuwe concept van inschuifdeuren, voorzien op de keuken zie bovenstaande foto.

Als de frontdeuren gesloten zijn gelijkt deze keuken op een fraai wandmeubel dat als gegoten aansluit op uw living. Als u de frontdeuren opent, ontsluit zich evenwel een weelde aan innovatie in een operationele keuken die geweldig performant is om in te kokkerellen.

Schuifdeuren

De frontdeuren openen zich middels een ingenieus inschuifsysteem, waarbij alle deurfronten volledig wegschuiven, zodat ze niet hinderen tijdens het koken of kuisen. Tijdens het koken heeft u zo alle potten en pannen in direct handbereik. Op het vlak van design kan u al dan niet kiezen voor fronten waarbij zelfs de plinten onzichtbaar zijn, iets wat zich stilaan doorzet als nieuwe designtrend.

Ingenieus inschuifsysteem

Kom het allemaal ontdekken in Zutendaal-centrum. Princess Keukens, wij inspireren u elke dag.