Scoren met innovatie en nieuwe technieken.

Hoewel KRC uit de Europese competitie ligt en in de Jupiler-League nog steeds geen potten breekt, zijn er andere Limburgse ploegen in wit en blauw die wél nog scoren, en hoe!

Jazeker, de gekende keukenontwerper Princess Keukens uit Zutendaal blijft menige bouwer of verbouwer verrassen met ontwerpen die niet alleen uitmunten in creativiteit, maar die qua innovatie en techniciteit gewoon “Champions League-niveau” halen. Zeker als u de recente keukenmodellen vergelijkt met de keukens die een welbepaalde Vlaamse collega produceert en middels barnum TV- en radioreclame aan goedgelovige klanten wil slijten.

Princess keukens Nuova

Er zijn in Limburg nog ploegen in wit en blauw die wél nog scoren, maar dan op het vlak van innovatie en creativiteit… Voor de echte KRC Genk-fans hebben wij niet alleen mooie keukens, maar ook dito livingmeubels in de KRC-colors…

Het grote verschil tussen beide ontwerpers zit hem onder andere in de aangewende technieken om de afkantingen van deuren en panelen te verzorgen. Bij Princess Keukens zweert men bij “lasertechnologie” die op elk vlak superieur is aan verouderde lijmtechnieken. Via deze laserkant-technologie verkrijgt men een zogenaamde nulvoeg. De laserkantbanden vervloeien onder invloed van een laserstraal met het hout zonder dat er lijm aan te pas komt, de lijm die de intussen wereldbefaamde “zwarte lijntjes” of zwarte randjes opleveren. Het resultaat is een vaste verbinding tussen kant en plaat zonder de minste voeg. De laserkanttechnologie levert bovendien superieure prestaties op het vlak van hechtsterkte en vocht- en warmtebestendigheid. De kans dat de kantenband verkleurt of loskomt is daardoor quasi onbestaande.

Gelijmd laminaat? Dat is de beeldbuis-televisie in een nieuwe wereld van flatscreens, kortom: een achterhaald gegeven. Of zoals sommige keukenklanten beweren: “Die keukens met zwarte randjes zijn zo lelijk dat ik liever mijn oude keuken laat staan, want die ziet er beter en degelijker uit!”.

Princess keukens - toonzaalkeuken

Waarom kiezen voor een achterhaalde, ouderwetse techniek (zwarte randjes in laminaat-afboording), als u voor hetzelfde geld een topkeuken krijgt volgens de nieuwste laser-afboordingstechnieken?

Op dit moment wordt bij Princess Keukens reeds de 3e full-laser-keuken voorbereid om te worden gepresenteerd in de showroom, zodat de bezoeker meer dan één voorbeeld kan bekijken en vergelijken. Niet alleen de laserafboordingen maar ook de ergonomische ideeën verdienen alle aandacht, een stokpaardje van Princess Keukens. De werkhoogte in elk ontwerp wordt aan de individuele gebruiker aangepast, waarbij elke ruimte toch nuttig wordt gebruikt: voor de “groten” onder ons zal men geen hoge plint (verloren ruimte) voorzien, maar de kast extra groot maken, dit bij wijze van voorbeeld.

Als u toe bent aan een keuken voor het leven die uzelf, uw huisgenoten en al uw bezoekers zal imponeren, weet u bij deze waar u uw licht moet opsteken.