State-of-the-art: NEFF's 'Seamless Combination'...

Keukenapparaten zijn onze mechanische knechten in de keuken. Ze nemen tal van lastige taken over, maken het ons gemakkelijk en met de uitgespaarde tijd kunnen we nuttiger of plezanter dingen doen. Zoals "socializing" met gasten of familieleden.

Met de regelmaat van een klok komen er nieuwe toestellen en toepassingen op de markt, wat ertoe leidt dat we door de bomen soms het bos niet meer zien.

Princess Keukens heeft de vinger aan de pols van de belangrijkste innovators inzake keukenapparaten. Deze trendsetter test de nieuwigheden uit, scheidt het kaf van het koren en presenteert in eigen showroom de toestellen en apparaten die uw aandacht écht verdienen.

Want ingenieuze keukenapparaten maken het kokkerellen in een keuken tot een feest. Zeker als al die mechanische knechten in een moderne keuken samen worden ingezet tijdens het bereiden van een maaltijd.

Princess Keukens kijkt bij het selecteren van apparaten echter niet alleen naar de functionaliteit ervan, maar evenzeer naar het aspect design en vormgeving. Want het moet er allemaal ook best mooi en aangenaam uitzien in de keuken van vandaag, waar het sociaal leven zich afspeelt en waar gasten worden ontvangen.

Princess Keukens vraagt daarom alle aandacht voor het "Seamless Combination"-concept van NEFF.

De fabrikant NEFF heeft immers een totaal nieuwe visie ontwikkeld op dat vlak van keukenapparaten. Voor deze innovator zijn keukenapparaten geen alleenstaande toestellen, maar vormen ze visueel één geheel. Zo kwam de 'Seamless Combination' tot stand (zie foto). Een full-steam oven (60 cm hoog) en combi-steamer (45 cm hoog) worden "naadloos" naast mekaar ingebouwd, zodat op het eerste gezicht wel lijkt alsof het één toestel betreft.

Visueel oogt dit naadloos samenbrengen van apparaten uiteraard véél mooier dan apart geplaatste apparaten, en al zeker voor mensen die enorm belang hechten aan een strakke design van hun keuken. Zonder ook maar het minst in te boeten aan functionaliteit en werkzaamheid.

Deze NEFF-innovatie 'Seamless Combination' is nu te zien in de showroom bij Princess Keukens, who else?