THE MULCH: COMPOSTEREN IN EIGEN KEUKEN!

Elke keukenprinses (of -prins) kent het probleem ongetwijfeld: waar blijft u in de keuken met uw composteerbaar afval? Stapt u op elk moment, soms in regen en wind, naar buiten richting composthoop, ergens achteraan in de tuin? Of naar de groenbak op het terras van uw appartement, waar die afval snel aan het stinken gaat? Of verkiest u toch een bakje ergens op het aanrecht en neemt u de fruitvliegjes en maden dan maar voor lief? Sukkel niet langer, want er is nu 'THE MULCH'. Een nieuw en innovatief keukenapparaat dat uw organisch afval aan de bron verwerkt. Een apparaat om te omhelzen en te kussen!


VAN AFVAL TOT GRONDSTOF

Princess Keukens introduceert nu - in première voor Limburg - een nieuw keukenapparaat dat onder de leuke naam 'The Mulch' ongetwijfeld furore gaat maken. Want dit mooi uitziend en compact toestel stelt u in staat op een comfortabele manier van uw keukenafval af te geraken. Tijdens het koken legt u schillen, resten en overschotjes allerhande gewoon in de container van het apparaat, dat vervolgens alles verdroogt en vermaalt tot een korrelige grondstof die achteraf perfect kan dienen om uw planten te bemesten, of die u lange tijd kan stockeren zonder geurhinder. Bovendien verloopt het hele proces geurloos en bijna geluidloos. Van afval tot grondstof, The Mulch doet het!

ALLEEN MAAR VOORDELEN

The Mulch is een uniek apparaat dat alleen maar voordelen biedt en bijgevolg thuishoort in élke moderne keuken. Een grote troef is het geboden comfort in de keuken: restantjes organisch afval raakt u nu meteen kwijt, want het toestel plaatst u ergens in handbereik. Door uw afval tot korrels te verwerken in The Mulch zal u ook tot 90% minder afval produceren. Uw ecologische 'footprint' wordt beduidend kleiner. Dankzij een vernuftige filtertechnologie werkt het apparaat volledig geurloos, terwijl het geluid beneden de 40 dB-grens blijft. Dat is het geluidsniveau van een slapende baby. Vliegen en maden blijven u bespaard, want het keukenafval wordt meteen verwerkt. En dan is er nog het gebruiksgemak. The Mulch heeft slechts één bedieningsknop (start), en voorziet ook een zelfreinigende functie: u voegt water toe en het apparaat zal automatisch zowel container als filter afstomen en reinigen. Van comfort gesproken!

KEUZE UIT TWEE VERSIES

The Mulch is verkrijgbaar in twee versies, die gelijkaardig werken en het afval met 90% reduceren. Enerzijds is er de Mini Mulch met een capaciteit van 2 liter. Ideaal voor mensen met beperkte ruimte in hun keuken. De Maxi Mulch is goed voor de verwerking van 4 liter afval. U vraagt zich allicht af welk soort afval er allemaal in dit apparaat mag worden gedropt? Welnu, voor de vuist weg: groenten, sla, kool, brood, gebakken voedsel, gedroogd fruit, bessen, fruit, eieren met of zonder schaal, gevogelte, dunne kippenbotjes, vlees, koffiedik, theeblaadjes/theezakjes, zeevruchten, vis, visgratin, en andere voedselresten... Wat er niét in mag ligt nogal voor de hand: stenen, metaal, glas, plastic, knoken, karton, pitten, schelpen, vloeistoffen... Dit innovatief apparaat is nu te verkrijgen bij Princess Keukens. Wat ons betreft een absolute aanrader!

Voor meer informatie: bekijk HIER diverse YouTube-videos