TIO'S TOUCH OF PERFECTION...

Indien u de voorbije OPENDEUR heeft gemist, en sindsdien nog niet in onze toonzaal te Zutendaal bent geweest, heeft u nog steeds niet kunnen kennismaken met de nieuwe uitvoering van ons succesmodel "TIO". En dat zou u, als bouwer of verbouwer, toch zeker moeten doen. Niet alleen het keukenontwerp op zich, maar ook de finesse van de afwerkingsdetails zal zeker indruk op u maken. En uw totaalbeeld over deze populaire keuken nog verder in positieve zin bijstellen.

Wat is er dan zo speciaal aan dit model, zult u zich afvragen? Welnu, de TIO is gebouwd volgens de nieuwste technologie: de kanten zijn gaaf en naadloos gelaserd. Let op de handgrepen, ze zijn volledig wit. Want met een uni-kleurig uitzicht ziet alles er ook veel chiquer uit.

Maar zoals steeds zit de meester in de details. Laat ons eens van dichtbij enkele elementen in ogenschouw nemen:

Let op de spoelbak, een BLANCOCLARON ingebouwd in het werkblad COSMIC BLACK, met glasachterwand in wit met decoratieve illustratie toon op toon met de natuursteen. Wow! De kraan Blancovonda is in één stuk getrokken en voldoende hoog voor het vullen van hoge potten. Voorbeeldige ergonomie. Gewoon top!

De perfect afgewerkte kanten van de gelaserde fronten, volledig naadloos en niet te onderscheiden van een gelakt front. Maar wel hoogst betaalbaar, en dat geeft de doorslag!

Ruime, houten besteklade. Ze past perfect in de nieuwe LEGRA-box van BLUM, het 'nec plus ultra' in vormgeving en functionaliteit.

(Foto boven): Ontdek hier de natuurlijke schoonheid van echte natuursteen. Dit materiaal wordt méér dan ooit de meerwaarde van een hedendaagse keuken. En niet alleen schitterend om zien, tevens zorgenloos in gebruik: natuursteen is immers tegen zowat alles bestand!

Wij zijn helemaal niet verbaasd dat de TIO inmiddels is onderscheiden met de GOUDEN M, een kwaliteitskeurmerk voor streng geteste meubelkwaliteit. Op de Belgische markt vindt u geen keuken met dezelfde dikte van fronten en leggers, met gelijkaardige slipvaste bodems en dubbelwandige geleiders. Wie kennismaakt met de TIO en dan de prijs hoort, is meestal verbaasd, want deze laser-precies afgewerkte keuken valt binnen het bereik van een bescheiden budget. Reden te meer om u in onze toonzaal te Zutendaal te informeren over dit uitzonderlijk populair keukenontwerp.