TOTAALINRICHTING CREËERT EEN UNIEKE WOONSFEER

Princess Keukens is wijd en zijd gekend en befaamd om de creatie van keukens die uitblinken door hun knappe ontwerpen, hun hoogtechnologisch gehalte wat bouw en afwerking betreft, en de talloze innovatieve toetsen en details die uiteindelijk het verschil maken qua functionaliteit, uitzicht en kwaliteit. 'Wij bouwen uw droomatelier' is dan ook geen loze leuze.

Wat echter minder bekend is, is het feit dat Princess Keukens zich niét louter tot het ontwerpen en bouwen van keukens beperkt en dat het bedrijf al sinds jaar en dag ook de TOTAALINRICHTING VAN DE LEEFRUIMTE voor zijn rekening neemt. Voor Princess Keukens hoeft mooie keukens ontwerpen en configureren niet begrensd te worden tot een afgebakende keukenruimte.


De binnenhuisarchitecten van Princess Keukens in Zutendaal denken ook graag met u mee in functie van een "totaalconcept" waarbij uw ganse interieur dezelfde herkenbare en unieke woonsfeer krijgt toegemeten. De overgang tussen verschillende ruimtes vloeit in mekaar en zo ontstaat één gezellig geheel. Uiteraard vertrekt men hierbij van de eigenheid en karakter van het gebouw en (desgevallend) de omliggende tuin. Ook de levensstijl van de bewoners is van fundamenteel belang om tot een perfect harmonische woonomgeving te komen.

Onderstaande foto's geven u voor de vuist weg een idee van hoe onbeperkt in toepassingen de 'totaalinrichting' van Princess Keukens wel is. U ziet enkele voorbeelden van maatkasten en dressings, de praktische inrichting van voorraadkamer of wijnkelder, gezellige zithoeken en eetkamers, een TV-omgeving, enkele voorbeelden van wand- en muurkasten op maat, schuifdeuren en (boeken)kasten, inrichting van slaap- en badkamers, verlaagde plafonds en moderne verlichting, en nog zoveel meer. Materiaalkeuze naar wens, spreekt vanzelf.

Uiteraard richt Princess Keukens zich niet alleen tot particulieren met smaak en liefde voor interieurs, maar ook tot zelfstandigen en bedrijven die waarde hechten aan een sfeerrijke werkomgeving die hun imago onderstreept en de productiviteit en werksfeer ten goede komt.

Allemaal mooi en wel, zal u denken, maar blijft het allemaal binnen betaalbare grenzen? Het antwoord is volmondig JA. Neem gerust de proef op de som, en kom met een van de binnenhuisarchitecten praten in de showrooms te Zutendaal-centrum. Dat is de eerste stap van het proces dat binnen de kortste keren leidt tot een op maat gecomponeerde werk- of woningsfeer.

Hier enkele beelden van creaties, dit ter inspiratie... De beelden spreken voor zich.