WEGWIJS IN EEN IMMENS AANBOD KEUKENAPPARATEN...

Hoe groot en complex is de markt der keukenapparaten waaruit u kan kiezen om uw keuken te voorzien van hoge functionaliteit en comfort? Het antwoord is simpel: immens uitgebreid! Dusdanig uitgebreid zelfs dat alleen een specialist er zijn weg in vindt. Om nog maar te zwijgen van de bedrieglijke promoties die u het hele jaar door om de oren vliegen. Bij Princess Keukens heeft men dit begrepen en deze keukenontwerper doet hier ook effectief iets aan. Zo heeft men uit alle goede merken een strenge selectie gemaakt op basis van kwaliteit, faire prijzen, innovatief gehalte, functionaliteit, comfort... Bijgevolg heeft u bij Princess Keukens steeds een keuze uit de best scorende modellen uit een globaal aanbod. Uw toestel zit gegarandeerd in dit aanbod. Kwestie is alleen te weten welke individuele behoeften moeten worden ingevuld, en met het juiste advies daaromtrent maakt u vervolgens altijd de juiste keuze, heel prijs- en kwaliteitsbewust.

HOOGWAARDIG EN EXCLUSIEF

Wij overlopen in dit artikel in vogelvlucht welke apparaten momenteel een schitterend rapport meekrijgen en die om hun kwaliteit en faire prijs in het hoogste schuifje liggen. En bijgevolg in het aanbod van Princess Keukens zitten. Een eerste blikvanger is GAGGENAU, vooral gereputeerd om zijn ovens. Stel een combinatie van ovens samen die past bij uw kookstijl en ambities. Kies uit bakovens, combi-stoomovens, combi-microgolfovens en espresso-automaten en combineer deze met een warmhoud- of vacumeerlade, zodat u niet alleen een professionele keuken creëert maar ook een strak, modern ontwerp. Ontwerp en functionaliteit van deze ovens werd geïnspireerd door chef-koks, een garantie voor performantie! Gaggenau staat tevens voor volledig integreerbare vaatwassers. Opmerkelijk bij deze apparaten is de onderste korf, die op een geleider rust: makkelijk uitschuifbaar en geluiddempend. Topmodellen zijn zelfs uitgerust met verlichting, wat een comfort! Gaggenau, hoogwaardige apparatuur - want „Made in Germany” - van een toonaangevende, technologische vernieuwer. 'The difference is Gaggenau', deze slogan zegt het helemaal.

Voor wie nóg hoger mikt, het neusje van de zalm wenst, is er de Zwitserse fabrikant V-ZUG. Exclusief en een meerwaarde op de keukenmarkt. Enkele blikvangers uit hun high-end programma zijn het Coffee-Center (een stijlvolle koffiezet-module waarmee u thuis diverse koffiespecialiteiten maakt van dezelfde kwaliteit als een barista in Italië); het FullFlex-kookveld, nu ook met een breedte van maar liefst 70 cm (hierop kan u aan de slag met tot wel 5 kookpotten, wat een ruimte!); de CombiCooler V4000 verdient zeker een vermelding, want ook hier zijn beschikbare ruimte en sublieme technologie echt wel buiten categorie.

BETAALBARE KWALITEIT

Ook van een uitzonderlijk hoog niveau zijn de koelkasten, diepvriezers en wijnkoelers van Liebherr, de rolls royce inzake koelingsapparaten, hoewel zich dat niet vertaalt in hoge prijzen. Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit. Als we het over dampkappen hebben, valt steevast de naam Novy. Princess Keukens kiest resoluut voor Novy om de eenvoudige reden dat deze apparaten nu eenmaal de beste keuze op de markt zijn. De correcte dienst-na-verkoop draagt uiteraard bij tot het succes. Komen we vervolgens bij de AEG Horizon Range, een horizontaal gestroomlijnde keukenexperience... Deze AEG Horizon Range is een lijn van vernieuwende exclusieve keukenapparatuur, perfect te combineren tot één ononderbroken horizontaal design, uitgevoerd met zwart glas en horizontale doorlopende stroken van dito glas of RVS. Stel zelf uw lijn samen uit stoomovens, multifunctionele ovens, magnetrons, wijnbewaarkasten, espresso-machines, warmhoudlades en een professionele vacumeermachine. De apparaten werken samen en reageren direct op uw opdrachten. Met ’s werelds eerste echte 'responsieve kookervaring' van AEG worden uw kookprestaties naar een hoger niveau getild.

TOP-DESIGN VOL TECHNOLOGIE

In het selecte aanbod van Princess Keukens treffen we uiteraard ook NEFF aan met zijn gegeerde inbouwtoestellen. Twee toppers trekken alvast de aandacht. Enerzijds de Slide&Hide-oven (het handvat van deze oven draait ergonomisch mee wanneer u de oven opent en sluit. De deur verdwijnt volledig onder de oven en geeft u ongehinderd toegang tot uw gerecht). Anderzijds de Circotherm® (met deze technologie kunnen verschillende gerechten gelijktijdig op 3 of 4 inschuifhoogten bereid worden zonder smaak- of geuroverdracht). Tenslotte willen we in deze summiere opsomming zeker nog Siemens Studioline vermelden. De studioLine apparaten steken met kop en schouders uit boven iedere standaard en zijn esthetisch perfect vanuit elke invalshoek, onderscheidend door hun elegante en minimalistische uiterlijk. De voorkant, de knop in blackSteel en de deepBlack glazen deur benadrukken het uitzonderlijke karakter van deze serie. De combinatie van uw keukenkasten en Siemens Studioline maakt van uw keuken een elegant en exclusief design statement.

Uit dit artikel mag u onthouden dat Princess Keukens u met vakkennis wegwijs maakt in het immense aanbod van keukenapparaten. Uit alle goede merken is een selectie gemaakt van interessante apparaten, op basis van functionaliteit, faire prijs, comfort, gebruiksgemak en design. Hieromtrent krijgt elke klant persoonlijk advies om zo de juiste keuze te maken. Alle apparaten waarvan sprake kan u in actie zien in de showrooms van Princess Keukens te Zutendaal.