HAAL UW KEUKEN UIT HAAR COMA...

Het is tijdens een malaise als deze corona-crisis dat we eigenlijk pas goed beseffen hoe belangrijk een keuken is in ons dagelijks leven. Het is dé plek waar we familiale geborgenheid voelen, waar we samenkomen, samen eten, lachen en plannen voor de dag maken. Kortom, een keuken is het middelpunt of kloppend hart van elke thuis. Reden waarom een keukenvertrek best wat meer mag omhelzen dan een collectie kasten, frigo en een fornuis. Nu we toch 'in ons kot' moeten blijven, kunnen we van de gelegenheid gebruik maken om eens na te denken over hoe we ons dierbaar keukenvertrek kunnen opwaarderen: performanter, efficiënter en gezelliger, want dát is wat we beogen. Onder het motto 'haal uw keuken uit haar coma', geven wij u in dit artikel wat inspiratie, als aanzet tot actie.


Een verouderde keuken leidt dikwijls tot chaotische toestanden. Haal uw keuken uit haar coma, want met de nieuwste technieken en ontwikkelingen krijgt u weer orde en overzicht... (Foto by HiveBoxx on Unsplash)

INDIVIDUELE CONCEPTEN

Als u straks uw keuken dus een volledige 'remake' wilt geven, bent u bij Princess Keukens aan het goede adres. Want hier worden geen keukens aan de 'lopende meter' verkocht, met de adem van een opdringerige verkoper in uw nek. Hier vangt uw 'keukenproject' aan met een rustig gesprek met één der ontwerpers/adviseurs. Eerst moet immers duidelijk worden wélk concept volledig aan uw thuissituatie zou kunnen beantwoorden. Kasten op maat produceren, daarvoor kan u overal terecht. Maar bij Princess Keukens denkt men eerder in termen van 'concepten', dat is een geheel andere aanpak. Daartoe moet de ontwerper weten hoe u woont, welke stijl hierop aansluit, wie er kookt en hoe het kookgebeuren verloopt, hoe het er in uw sociaal leven aan toegaat om er alzo de functionaliteit van de keuken op af stemmen. Ook welke ergonomische eigenschappen vereist zijn, enzovoort enzovoort. Uiteraard wordt er ook over een budget gesproken, hoewel dat geen invloed heeft op de kwaliteit, dan wel op de invulling, zijnde accessoires, decoratie etcetera.

AANKLEDING Á LA CARTE

In de details herkent men de meester, luidt een oud gezegde. Dat gaat zeker op bij Princess Keukens. Als het voorontwerp klaar is, zal de binnenhuisarchitect, op basis van de informatie die hij in samenspraak heeft vergaard, het keukenconcept verder tot in de kleinste details ontwikkelen en uittekenen in een gedetailleerde kleurschets met dito offerte. Hij zal tevens een voorstel formuleren naar plafond en verlichting toe, het type werkblad dat hier het meest voor de hand ligt, systemen om afval te sorteren en eventueel te verwerken (hierover meer in een volgend artikel), manieren om stopcontacten te integreren, zelfs de vloer krijgt aandacht. Indien van toepassing stelt de binnenhuisarchitect decoratieve wanden voor met of zonder glazen rug, eventueel zelfs gemagnetiseerd om specifieke, praktische accessoires aan te bevestigen. En vanzelfsprekend is de keuze uit keukenapparaten van prioritair belang. Princess Keukens heeft uit het globale aanbod topfabrikanten een strenge selectie gemaakt van types en modellen die in alle vertrouwen mogen aangeschaft. Meer info over die aanpak vindt u HIER.

OFFERTE ZONDER VERRASSINGEN

De gedetailleerde kleurschets van hoe de geïndividualiseerde keuken er zal uitzien en de bijhorende offerte worden aan de klant voorgelegd en samen besproken, tot er volledige overeenstemming is. De klant krijgt straks bij levering en plaatsing precies hetgeen is afgesproken, geen verdoken extra kosten of supplementen, geen onaangename verrassingen. Mét een service-garantie zonder einddatum. Daar is Princess Keukens al jaar en dag voor gekend. Zodra de corona-crisis voorbij is, bent u weer van harte welkom in de showrooms, zonder afspraak. The place to be, om uw keuken uit haar coma te halen!

In een geïndividualiseerd keukenconcept van Princess Keukens voelt u zich als een vis in het water: alles is afgestemd op uw manier van wonen en leven... (Foto Becca Tapert on Unsplash)


Haal uw keuken uit haar coma, en geef ze de nieuwste technologieën mee. Zo wordt koken weer een feest!