Maak nu kennis met de ALLERNIEUWSTE KEUKENTRENDS!

OPEN ZONDAG - 31 mei (13-17 uur - Welkom!)

Bent u op de hoogte van de nieuwste trends in de keukenwereld? Niet echt? Dat is nochtans belangrijk, mocht u overwegen in de nabije toekomst te investeren in een nieuwe ‘leefkeuken’! Welnu, loop zondagnamiddag 31 mei eens binnen bij Princess Keukens in Zutendaal. Wij zijn open, en houden een DEMO-ZONDAG om bezoekers en klanten bij een fris glaasje cava of rosé vrijblijvend te informeren over de nieuwste trends inzake keukens. Ook de bredere ‘woonsfeer’ en vele accessoires die hierop aansluiten en die het leven aangenaam en comfortabel maken, komen aan bod. Voel u welkom!

BLACK IS THE NEW BLACK

Wat krijgt u zondag zo allemaal voorgeschoteld (mocht u er zondag niet geraken, bent u er de dagen nadien natuurlijk ook welkom)? Een eerste blikvanger is onze ALL IN ONE-keuken, een nieuw compact keukenmodel dat alle troeven van een uitgebreide keuken incorporeert. Ideaal voor in een appartement of beperkte ruimte. Perfect moduleerbaar en in de showroom te zien in zwarte uitvoering, black is back!

MAGIC-W, EEN HEBBEDING!

Princess Keukens is exclusief verdeler van ‘magnetische wanden met flexibele elementen’, oftewel Magic-W. Dit ingenieus concept biedt u de mogelijkheid uw magnetische wand naar believen aan te kleden en snel aan te passen middels een grote variatie aan leggers en houders. U wenst een wijnbar? Een boekenkast? Houders voor keukenmateriaal? Of een combinatie ervan? De elementen gewoon vastklikken op de magnetische wand, de positie bepaalt u zelf. Aanpassen is snel gebeurd. Kleuren en uitvoering naar wens. Wanden in marmerlook? No problem. Liever glas- of spiegeleffect? Zo gepiept. Magic-W is er zowel voor de keuken, badkamer als living, nu exclusief te koop bij Princess Keukens.


RONDA DESIGN: Ronda is niet alleen fabrikant van magnetische wanden voor keuken, woonkamer of bureel, maar is tevens wereldbefaamd voor zijn unieke stoelen en tafels. Het origineel design, sterk karakter, verfijnde afwerking en verrassende eigenschappen maken de Ronda Design-producten uniek en onnavolgbaar. Echt iets voor fijnproevers die ultiem design op prijs stellen...

GRANDE MARMERLOOK: bent u ook gefascineerd door het uitzicht van marmer? Uw keukenblad, of tafelblad, of keukenwand zijn nu bij Princess Keukens verkrijgbaar in ‘Grande-uitvoering’: keramiek met de authentieke look van marmer, waarbij zelfs een kenner moeite heeft het onderscheid te maken. Tint en marmerpatroon kiest u uiteraard zelf, in functie van uw keukenontwerp.

WAT MAG U NOG MEER VERWACHTEN?

Wat u absoluut niet mag missen is THE MULCH, een nieuw en innovatief keukenapparaat dat uw organisch afval aan de bron (in uw keuken) verwerkt. Ongelooflijk! (zie HIER voor meer info). Ook héél uitzonderlijk zijn de apparaten van V-Zug en welbepaald de kookplaat Fusion: de MaxiFlex-kookvelden overtuigen door uitgekiende techniek en een werkbladafzuiging die de kookdampen direct naast de pannen afzuigt. Geniaal! (zie HIER voor meer info).

Dat geldt ook voor de V-Zug Adora vaatwasser met optilift: ergonomisch en rationeel laden met in de hoogte verstelbare inzetelementen, extra legplank voor hoge glazen en dankzij een kliksysteem kan u de onderste lade omhoog liften, zodat u zich niet hoeft te bukken. Een ergonomische troef! Er valt nog veel meer te bekijken, maar het vacumeer-systeem van VA-Q verdient zeker een vermelding. Want compact vacumeren vanaf uw keukenblad is echt wel een wonder van technologie! U merkt het, het wordt vast een interessante, leerrijke zondag! En zoals gezegd, als u zondag niet tot bij ons geraakt bent u de komende dagen evenzeer van harte welkom!

UW TAFEL-BBQ — Nu cadeau!

Tijdens deze OPEN ZONDAG vergasten wij onze bezoekers op een lekker glaasje cava of rosé. Want een DEMO-ZONDAG mag best gezellig zijn, hoewel wij ons uiteraard aan de corona-regels houden. En voor iedereen die bij ons een keuken bestelt vóór 31 juli 2020 hebben wij een prachtig cadeau in petto, met name een TAFEL-BBQ van Berghoff, type LEO in zwarte of witte uitvoering. Een fantastisch hebbeding!